Apr 26, 2012

SPONTANEOUS THURSDAY #14

Assalamualaikum semua
Hari ini catat rekod Anum smp
Office jam 7pg, sebabnya dah terjaga jam 4pg
lepas tue x leh tido dah, perut meragam hari ini
so ulang alik toilet je la.. adoi penatnya..
apa la yang Anum salah makan semalam..
Mak tolooooooooooong....
 01
sakit.....

Apr 25, 2012

Wordless Wednesday #28

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 01
mood ... nak cuti

Apr 24, 2012

Pokok tua yang hidup di tembok

Assalamualaikum semua
selamat pagi
x sabar rasanya nak tunggu hari jumaat
sebab jumaat anum cuti panjang sampai selasa
yahooooo nak balik kg...
ok pagi ini nak ajak layan pokok yang sgt unik
jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
kalau dah macam nie comfirm susah nak buang nie...
sebab akar dah melekat kat tembok...

Apr 23, 2012

Anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang

Assalamualaikum semua
pagi ini lambat skit nak update sebab
ada perhimpunan kat office
ok anum nak share gambar2
anak sheikh muszaphar
comel sangat2..
kecik2 dah belajar nak swim....
jom kita layaaaaaaaaan..

 Gambar dipetik melalui facebook beliau
menunjukkan Dr. Sheikh Muszaphar sedang melatih
anaknye menyelam. Menariknye, anaknye mampu
bertahan 7 saat di dalam air. Kerja gile? Tidak mungkin
 02
 03
 Tengok ni macam cover album Nirvana pulok
comelnya.. suka je dia

Apr 20, 2012

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 300

Salam semua..akhirnya Anum dapat jugak
mencari Follower Anum yang ke 300...
skunk Alhamdulillah dah ada 301 follower...
heheh...so nak cari 400 ratus plak lah....
huh jauh agi tu..

Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan
bagi hadiah pada follower yang ke 300 ni...
sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan...
Nama blogger ni Cik FaRiZaM dan
Link blog Cik FaRiZaM adalah..: http://afasz.blogspot.com/
So klik kat nama blog dia ni akan terus ke blog dia...
Blog dia meriah dengan makanan..
Pastu blog dia ni simple but nice bagi Anum....
So Tahniah kepada Cik FaRiZaM 
Sila email pada Anum details Cik FaRiZaM
Nama penuh, Alamat, No h/p
satanic.soap@gmail.com
Seperti yang anum janjikan
Anum akan kasi reward..
Adiah anum akan pos selepas anum bercuti

Apr 19, 2012

SPONTANEOUS THURSDAY #13

Assalamualaikum semua
sejuknya kat office..
pagi-pagi dah hujan..
bestnya kalau time cuti hujan cm nie
ok jom kita layan entry pagi nie
 01

Apr 18, 2012

Wordless Wednesday #27

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
 01
 02
03
Apa nak buat kalau kita confused
dalam membuat keputusan
untuk masa hadapan kita.

Apr 17, 2012

Gambar gadis serupa anak patung

Assalamualaikum semua
selamat pagi.. dah sarapan?
Anum sarapan roti bakar n teh o pagi nie
ok hari ini anum nak share gambar2
gadis yang sangat cute..
jom kita layaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
comel kan.. sebiji anak patung

Apr 16, 2012

Jalanraya paling curam di dunia

Assalamualaikum semua
apa khabar semua
macam mane ngan weekend?
pagi nie anum nak share n3 jalanraya
jom kita layaaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
Jalanraya dekat Baldwin Street, Dunedin,
New Zealand ni merupakan jalanraya yang paling curam di dunia!
 Tengok tu, ramai yang tak larat jogging sampai pancet oo
So kawan2 macam mane? ada berani?

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts