Campaigns

Mar 30, 2012

UTM Dihatiku

8:27 AM 55 Comments
Assalamualaikum semua
Bestnya cuaca pagi ni
Hujan lebat.. kalau la leh sambung tido
syoknya...
hehehe, sedar x sedar
hari ini dah hari jumaat.

Setiap hari jumaat anum akan
bukak portal UTMSpace utk
tgk jadual kelas weekend
tetiba pagi ni tgk jadual
kelas dah bertukar lagi di UTMSpace
Jln Tun Razak.. arggggg jalan jam
Parking susah... UTMSpace ni
betul2 belakang Ampang Park...

Nak x nak Anum kena juga la
redah..... paling anum x suka
parking skit dan jalan jam....
faham2 la jln tun razak kan....
Esok hari Presentation..
Doakan Anum ya....
To all my friend
Happy weekend


Mar 29, 2012

Mar 28, 2012

Wordless Wednesday #25

9:34 AM 58 Comments
Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
 01
 02
Tekanan time study dengan tekanan time keje ni lain..
time study tekanan time nak siapkan assignment, report n presentation..
bole sakit jiwa tu...



Mar 27, 2012

Why Change????

3:38 PM 32 Comments
Assalamualaikum semua
hari ini agak lewat Anum update
my blog, ini disebabkan  Anum
agak bz menyiapkan assignment yang bertimbun2
hehehe, pagi tadi anum ada bukak blog kejap.
tetiba anum nampak button clik here to change new design
(something like that)
Anum pun dengan gatal tangan tertekan..
Last2 jadi macam nie...
Anum betul2 x suka
design baru ini..
Anum dah try macam2 cara nak tukar semula
tapi malangnya x berjaya..
So Anum nak mintak tolong kawan2 ..
sesiapa yang terror tolong Anum
Anum nak design yang lama...
Tolong....

Anum ada gak terbaca blog Fieda
nasib dia pun sama macam Anum
tolong kami kawan2 semua...
x suka2..... argggggggggggggg
Sory pada semua hari ini
Anum x sempat nak blogwalking..

Mar 26, 2012

Bayi Keluar Daripada Lumpur

8:15 AM 56 Comments
Assalamualaikum semua
selamat pagi.. kawan2 dah sarapan?
pagi ini anum makan roti bakar ngan air milo
hehehe. ok pagi ni entrt anum mengenai seorang
bayi yang terselamat dari bencana..
besarnya kuasa Allah S.W.T.
Jom kita saksikaaaaaaaaaaan

- Ceritanya bermula daripada bencana banjir besar yang terjadi di Bangladesh yang telah menenggelamkan seorang wanita hamil yang hampir melahirkan anak. Wanita tersebut telah dihanyutkan oleh air banjir dan terkubur di dalam tompokan lumpur.

Difahamkan, selepas beberapa hari pencarian, suatu keajaiban terjadi di mana perempuan hamil yang telah mati dan terkubur dalam lumpur tu, telah melahirkan bayinya yang menyembul di atas permukaan lumpur tanpa diketahui atas bantuan siapa. Bayi tersebut selamat walaupun sempat beberapa hari berada di dalam rahim ibunya yang sudah mati di dalam lumpur (Maha Suci Allah).
 01
 02
 03
 04
p/s: Kekuasaan Allah sapa pun tak boleh duga..

Mar 23, 2012

Mar 22, 2012

Mar 21, 2012

Wordless Wednesday #24

8:33 AM 66 Comments
Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
The Height of this Dam is 160ft. Cingino in alpine mountains.
 01
 02
 03
 04
so macam mana pandangan kawan2
ada berani?

Mar 20, 2012

Himpunan Gambar Menarik #03

8:15 AM 53 Comments
Assalamualaikum semua
selamat pagi.. dah sarapan
hari demi hari anum semakin bz dengan
assignment yang menimbun
sebelum nak start buat keja sekolah nie
anum nak update blog ..
hari nie just nak share gambar2
yang menarik. jom laaaaaaayan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
cantik kan gambar2 nie semua
bestnya kalau anum pandai amik gambar macam nie..

Mar 19, 2012

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/