Campaigns

Dec 3, 2012

# Sharing # Suka-suka

Venice dilanda banjir sedalam 5 meter

Assalamualaikum semua 
Selamat pagi, dah sarapan?
Ok hari ini Anum nak ajak kawan-kawan
semua layan gambar2 banjir di venice..
Jom kita tgk
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
Awal bulan November, Bandar Venice telah dilanda banjir teruk. 
Kedalaman banjir tersebut telah mencecah 5 meter. 

68 comments:

  1. air kat vanice kotor tau..hehehe..kwn yg ckp :)

    ReplyDelete
  2. hurmm...teruk jugak ek...naik banjir di bandar...

    ReplyDelete
  3. Mrs.Eady: ye ke sis
    Cikmot: tue la dia

    ReplyDelete
  4. banjir..banjir...monday blues...BW kat cnie..hihih

    ReplyDelete
  5. KA: macamkan kejadian
    Nieyl: hehehe

    ReplyDelete
  6. teruknya banjir..

    moga diorg semua ok.

    ReplyDelete
  7. Nureen: tue la musim hujan
    Afasz: insyaallah

    ReplyDelete
  8. The most romantic city ditengelami air!

    ReplyDelete
  9. banjir pun kedai buka jugak eh

    ReplyDelete
  10. Marya: tue la dia kuasa Allah
    Musang: hehehe

    ReplyDelete
  11. Dashyat juga Banjir nya ni..
    mesti byk kerosakan harta benda kan..
    salam Isnin Anum...
    moga dah kembali ceria ya...:)

    ReplyDelete
  12. alamak,dasyatnya..yg nk brholiday kt sna kena pk 2 klai,la..cubit2 ur nuff :)

    ReplyDelete
  13. Dorang ni macam takde paper je.. ni banjir manja2 ni.. :)

    ReplyDelete
  14. tapi dorg punye semangat tetap ade kan

    ReplyDelete
  15. NMO2: ada pengalaman ek
    QA: tue la dia

    ReplyDelete
  16. Izan: tue la
    Nur: tue la dia cafe pun buka

    ReplyDelete
  17. dorang kena buat terowong SMART macam malaysia dah ni kut.. hehe

    ReplyDelete
  18. hmm... tengok bandar besar di landa banjir memang rasa janggal kan. mcm tak sangka pulak boleh banjir.

    habislah pengusaha restoren tu . mesti banyak yg rugi

    ReplyDelete
  19. Siti Fatimah: tue la dia kuasa Allah kan x siape sangka

    ReplyDelete
  20. alahai..one of the beautiful cities in the world nie

    ReplyDelete
  21. alahai...tp banjir mcm mana pun still cantik gak..

    ReplyDelete
  22. Amanda: tue la still kedai2 buka kan
    Are_lin: musim

    ReplyDelete
  23. habis hanyut sumer ek..?

    tapi tu lah..mmg ikut dlm gmbr nih view masih nmpk cantik..

    ReplyDelete
  24. Mimie: musim banjir sekarang kan
    Hidayah: ye la

    ReplyDelete
  25. Eh? venice pon banjir...? diorang dah biasa dengan air ni....

    ReplyDelete
  26. uish dalam tu banjirnya..sana-sini banjir..skang pon tgh ujan lebat kt skudai ni

    ReplyDelete
  27. thanks sharing sis anum,singgah isnin jua

    ReplyDelete
  28. teruk jugak banjir di sana yer...

    ReplyDelete
  29. dalam tu 5meter. kawan L gitau batu kurau rumah dia pun banjir. hehe

    jom singgah bace. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/12/malu-pada-diri-sendiri.html

    ReplyDelete
  30. dah boleh berenang2 dah..hahaha..

    Singgah dan Berilah sedikit pandangan tentang entry ini kalau sudi..:)

    http://chot91.blogspot.com/2012/12/blog-chot-di-di-ambush.html

    ReplyDelete
  31. Rina: ye la kan musim sis
    Tirana: salam isnin gak
    Eiyzniey: tue la dia

    ReplyDelete
  32. waaa...anum suka melancong yea... saya pun suka, tapi tak punya banyak masa utk melancong... =(

    ReplyDelete
  33. Banjir2 pun steady lagi makan dekat restoran..! >_<

    ReplyDelete
  34. teruk jugak bnjir tu ya...tapi restoran/cafe tetap dibuka...

    ReplyDelete
  35. vanice yang romantik tu...?? banjir..?? dah ley nak beromantik la...

    ReplyDelete
  36. venice pun boleh banjir jugak ker..tp steady jer blh mkn2 lg tu..

    ReplyDelete
  37. wahida: ermmmmmmm
    Semut: hehehe, suka2
    Marlia: tau x pe..

    ReplyDelete
  38. Mulut: still open kan
    Aty: tue la la... dah kena banjir plak
    Kasih: betul2

    ReplyDelete
  39. purata air semakin byk...ais artatika pon makin cair.that y skunk negara yg xpenah banjir pon kene banjir kan.,...

    ReplyDelete
  40. Tak sangka pulak banjir macam tu sekalikan......

    ReplyDelete
  41. banjir pon boley makan2 agi..ahaii..biz ttp jalan ek~

    ReplyDelete
  42. bila tgk pic tentang venice, kak intan teringat movie Italian Job...anum tgk x>?

    ReplyDelete
  43. Tirana: baik saje
    Nisa: betul tue
    Dwaty: tue la ada tempat dah banjir

    ReplyDelete
  44. Hainom: ye la kan
    Phat:yezaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  45. Cinta: tue la siap open lagi cafe
    Intan: tgk2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/