Campaigns

Dec 11, 2012

Majlis Persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar Farid Kamil
Jom kita layaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
semoga menjadi ibu dan bapa yang cemerlang...
Share:

57 comments:

  1. cantik kan...tp tu la dok dengar2 FK ken penjara sebab pakai baju istiadat tentera..entah la

    ReplyDelete
  2. cantik kan...tp tu la dok dengar2 FK ken penjara sebab pakai baju istiadat tentera..entah la

    ReplyDelete
  3. cantikkan .... semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  4. maya: huhu
    Syawal: tue la nape la x mintak kebenaran lu

    ReplyDelete
  5. Ayu: tue la bakal ayah dan ibu

    ReplyDelete
  6. apesat diana mkn guna tgn kiri yg pic 1st tue.. alahaiii... sbb farid nk pegang tangan kerr??

    ReplyDelete
  7. Nureen: hahahah tue la baru perasaan

    ReplyDelete
  8. nk pkai bj tu kena jadi pegawai askar dulu hehe

    ReplyDelete
  9. ameen..... erm dengar kata farid kena penjara 2 thn sebab pkai baju tentera...

    ReplyDelete
  10. Cikmoon: so sweet
    Phat: tue la salah dia kan
    maszmadi: tue la dia x mtk kebenaran

    ReplyDelete
  11. Meriah je persandingan dorabg kan Anum.. dpt Hadiah BMW 6 plak tu.. sgt beruntung..:)

    ReplyDelete
  12. so sweet mereka berdua..semoga kekal hingga ke akhir hayat.amin :)

    ReplyDelete
  13. moga bahagia selamanya. in shaa Allah

    ReplyDelete
  14. Selamat pg anum..sorry late terjah..haha..bahagia2 nya depaaa

    ReplyDelete
  15. NMO3: YEZAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Intan: is ok moning

    ReplyDelete
  16. 1+1=3......hehehe....

    nti update entry psl farid Kamil nak kena saman sebab pakai baju tentera leh? Nak tahu betul ke tak...huhuhu

    ReplyDelete
  17. Mimie: tue la rasa mcm betul sebab dia x mintak kebenaran

    ReplyDelete
  18. dah ada orang yang 'ketiga'...hehe

    ReplyDelete
  19. suka tengok pic dorang..

    tp tu yang tak syiok tu sbb mmg ada akta. dah tu dicamput adukkan kan pulak ;D

    ReplyDelete
  20. tapi pakaian nya pulak menjadi isu -_-

    ReplyDelete
  21. amin..semoga kekal bhagia hendaknya :)

    ReplyDelete
  22. Diana ni colmel kan...

    sweet je tengok dorang ni. Tahniah tuk dorang sebab bakal menimang cahaya mata.

    buat apa nak sibuk ttg diana ngandung. syukur ok. at least dia boleh mengandung. ada yang kawin bertahun tahun tak dapat anak.

    tumpang gembira. ada rasa mcm nak ngandung lagi la. hiksss

    ReplyDelete
  23. nuyui: tue la syg kan
    Azhafizah: :)
    Mia: insyaallah bakal ayah dan ibu
    Qaseh: tue la kan macam2 kan dugaan

    ReplyDelete
  24. Mee: dugaan dia org kan
    Zety: sweet
    Wak: meriah kan

    ReplyDelete
  25. QA:insyaallah
    Papa Mifz: nice kan
    Wantie: tue la janji dia kahwin kan

    ReplyDelete
  26. sama cantik sama padan. tp kesian pulak bila isu pakaian dibangkitkan. hopefully jadi pengajaran buat kita semua. then, ttg D bunting pelamin pun jadi isu gak ke. tu kira beruntung la tu. ade org dah bertahun2 kawen, x dpt2 gak cahayamata. tu la kan, mulut manusia ni. suka ckp yg bukan2.

    ReplyDelete
  27. Sue: betul tue
    rezeki tuhan bagi kan

    ReplyDelete
  28. cantik sangat :) sweet je tengok..

    ReplyDelete
  29. BANYAK TUL DUGAAN PENGANTIN BARU NI... HOPE DORG TABAH...

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum anum...mmg pasangan yg cantik...:)

    ReplyDelete
  31. suka tgk depa ni..tp akak pun heran juga kenapa dia pakai baju tu..betol ke yg kena penjara 2 thn tu..

    ReplyDelete
  32. sweetnyer.. KA singgah baac dlm cuti2 mesia ni hehehe

    ReplyDelete
  33. ros: betul2
    dwaty: tue la harap2 dugaan mematangkan mereka
    Mas:waalaikummussalam
    Haryati: amin

    ReplyDelete
  34. Kasih: tue la dia
    Bui: baiklah
    KA: hahahah bestnya

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum