Campaigns

Dec 7, 2012

# Sharing # Suka-suka

Creative Lunch Meals

Assalamualaikum semua
Short entry Anum nak ajak layan
Menu2 lunch.....
Jom kita laaaaaaaaaaaaaayan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11

63 comments:

  1. Macam ni terus tak jadi makan,... comel2 syg rasa nak telan.. heheh..

    ReplyDelete
  2. budak2 tak lalu makan....sayang nak makan...comel sangat hehe

    ReplyDelete
  3. Mr.Firdaus: cute kan
    Mia: hehehe
    Mrs.Eady: hahaha

    ReplyDelete
  4. Salam Pagi Jumaat wat Anum..:) wah shomel shomel semuanya..Angru bird pon ada! nak mam cayang la pulak..huhu

    ReplyDelete
  5. MMG KREATIF ANUM..TAPI SAYANG PULA NAK MKN...

    ReplyDelete
  6. kreatif n syg nyer la nak makan klu de kat depan mate...hihihi~

    ReplyDelete
  7. Nieyl: x pe nanti makan buat lagi

    ReplyDelete
  8. erm rasanya kalu bg kat anak masz ni dia x makam, tapi dia buat main... haha

    ReplyDelete
  9. maszmadi: hahaha, sebba cute kan

    ReplyDelete
  10. nak yg hello kitty tue nk bg ellesya hehhee

    ReplyDelete
  11. comel2 lunch meals ni...sayang plak nak makan huhuhu...so kreatif

    ReplyDelete
  12. Shima: yezaaaaaa
    Nureen: amik2 hehe
    Sweet: kreatif kan idea nie

    ReplyDelete
  13. NMO2: tue la dia
    Haryati: hehe

    ReplyDelete
  14. comel2 semua menu tu..tapi kalo akak tak tergamak nak makan..

    ReplyDelete
  15. ala..la..la.. comel2 plak menu tu Anum.. syg plak nak makan..haha..
    klu budak2 lg semangat nak mkn klu tgk mcm tu kan...:)

    ReplyDelete
  16. hihihii...makanan untuk yg comel sahaja...

    ReplyDelete
  17. comel sangat.. sayang pulak nak makan.. hihihi

    ReplyDelete
  18. ish.. kalau le AMirul makan benda ni mesti nak makan satu satu. mula makan mata pas tu hidung patu ini pastu itu. last tak sedar pun yang semua tu licin..

    ReplyDelete
  19. Wantie: hahah betul2 ada je mainannya kan
    Amanda: hahaha, betul2 simpan je la

    ReplyDelete
  20. untung la kalau dapat mummy yang rajin buat camni...

    ReplyDelete
  21. suka hello kitty ngn garfield tuh, kalau dah camni, alamatnya tak makan kut...simpan jekk

    ReplyDelete
  22. alahai comelnya nak ngapp pun sayang.hehe

    ReplyDelete
  23. comelnyeeee!! garfield dgn ppoh tu comell. cane la nk mkn tu..hihi..

    ReplyDelete
  24. cute sangatlah...tak sampai hati nak makan...hehe

    ReplyDelete
  25. Qaseh: tue la cantik kan
    Mimie: heheheh selera membuak2
    Anak Pak Muin: hahahhaha
    Ibu Lala: betul tue
    Rohayu: tertarik

    ReplyDelete
  26. Cinta: simpan je la ek
    Are_lin: heheheh
    mee: yezaaaaaaaaa
    Fatin: semua pun tomei2
    Pink: hehehehe
    Papa: hebat kan idea mcm nie

    ReplyDelete
  27. Ni kid 's meal ni... kalau okje kena 2x tu baru kenyang num...

    ReplyDelete
  28. geram35x nak buat gak malam ni. Argh..tak kira,cun cun la.

    ReplyDelete
  29. ala2,anum..mmg syg nak makn ni tomey2 semuanya :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/