Campaigns

Nov 28, 2012

Wordless Wednesday #50

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
Irma Hasmie tampak “glowing” dengan kandungan di dalam 
perutnya yang sudah mencecah 3 bulan lebih. 
Kedua-duanya sangat bersungguh-sungguh 
dalam memberi kesedaran terhadap orang ramai tentang isu 
Palestin. Semoga dengan usaha ini, akan lebih ramai orang 
terlibat sama dalam membantu saudara Islam kita di Gaza.

Share:

47 comments:

  1. macam cepat naik badannya ye...tapi masih cantik lagi...

    ReplyDelete
  2. Kamsiah: tue la dia
    Mia: comel kan

    ReplyDelete
  3. saya pun sangat minat kat Irma since dia pakai hijab.

    ReplyDelete
  4. Norhaizan: ye la kan
    NMO2: yezaaaaaa
    Musang:terbaik

    ReplyDelete
  5. suka betoi depa berdua nih, comey + hensem..suai sgt...anak2 musti comey2 nanti kan..hee~

    ReplyDelete
  6. Niely: cute
    Cintazulaikha: huhuhu

    ReplyDelete
  7. Pasangan sejoli..moga kekal hingga ke syurga...
    so sweet lah depa ni :)

    ReplyDelete
  8. bru 3 bln lbh tp npk bsar kan..hehe..comellah dorang ;-)

    ReplyDelete
  9. atiey: betul2
    Amanda: comfirm anak comel

    ReplyDelete
  10. suka sangat tgk pasangan nih..sama cantik sama padan.Irma dah nampak sikit berisi yer..

    ReplyDelete
  11. berseri2kan.. tapi cepat nampak besar perut nyer...

    ReplyDelete
  12. yaa...syukur tengok raut wajah gembira dan bahagia mereka..mg jodoh mereka berpanjangan..sweet tgk

    ReplyDelete
  13. cho zila: tue la naik seri dia kan
    Mszmadi: setuju

    ReplyDelete
  14. Mrs.Eady: :)
    Izan: tue la semoga hubungan hingga ke akhir hayat
    Mr.Firdaus: susah tue lelaki nak handsome

    ReplyDelete
  15. KA: tue la comel kan
    Wina: cute kan

    ReplyDelete
  16. suke tgk muke irma time preggy...cute jer

    ReplyDelete
  17. waaa sweet.nak kawen lah.kahkahkah

    ReplyDelete
  18. Patutlah nampak tembam sikit Irma... rupanya mengandung.... hensem jugak suami dia yek!

    ReplyDelete
  19. @Yunidati: cute je
    Eiqa: yezaaaaaaa sangat sepadan

    ReplyDelete
  20. si Ngokngek: hahahahaha
    Hainom: sesuai kan

    ReplyDelete
  21. mereka berdua sangat prihatin!
    dan sangat secocok lah! ;)

    ReplyDelete
  22. suke tgk irma ni...berseri je muka dia ngan husband dia ye...

    ReplyDelete
  23. irma sgt cantik. seri ibu mengandung. baby gurl kot. hehehe. perut dia pun dah besar tu

    ReplyDelete
  24. psangan yg sama cantik sama padan :) tambah beseri mom to be :)

    ReplyDelete
  25. Haryati: comel kan
    Sue: tomei2
    Aty: sama padan kan

    ReplyDelete
  26. QA: betul2
    Nur: comfirm anak comel

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels