Campaigns

Nov 21, 2012

Wordless Wednesday #49


Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 01

Share:

48 comments:

  1. comel jak muka si Nora Danish ni....

    ReplyDelete
  2. aku suke kalu dia kompem kapel ngan zizan

    mama papa... auch!

    ReplyDelete
  3. Beruntungnya jadi orang cantik, comel dan putih melepakkan....

    ReplyDelete
  4. Mia:tue la cute
    Haryati: betul2

    ReplyDelete
  5. NMO2: HAHHAHAHHHA
    Hainom: tau x pe

    ReplyDelete
  6. memang suka tengok diani .. comel sesangat...

    ReplyDelete
  7. lia mmg suka tgk nora ni.. mmg comeyyy... :)

    ReplyDelete
  8. before this wina x berapa minat Nora sbb nampak mcm kebudak-budakan sgt tapi lepas tgk Aku Terima Nikahnye, terus sukeeee sangat dengan dia :)

    ReplyDelete
  9. anuar zain suka kat dia..kan..kan

    ReplyDelete
  10. cantiklah Nora Danish nih...suke tgk die...cute

    ReplyDelete
  11. dalam lagu Anuar Zain tu best ar tengok video klip dia. dia accident. bergolak golak dalam keta...

    tetiba jadi sedih.. sob sob sob

    ReplyDelete
  12. comel...
    aku pun mcm mek jah...suka kalau dia confirm kapel ngan zizan...

    dia panggil zizan papa, zizan balas balik mama...

    wow!! serasi sgt aku rasa...hehe..

    ReplyDelete
  13. dia sgt comel...tp kan..kalau dia kahwin ngan annuar zain..mcm x kena la..x sesuwai...dgrnya dia wanita idaman annuar zain kan?

    ReplyDelete
  14. Kasih: cute kan
    Tirana: wokay
    Maya: betul2

    ReplyDelete
  15. wahida: so sweet
    Suria: heheheh, gosip dia ngan anuar kan

    ReplyDelete
  16. ada ke peluang muka kami ni masuk majalah yee??? haaa3x sendiri perasan...

    ReplyDelete
  17. tak pnhlah nampak cam ak org, nampak cam anak dara jek awek nih...hehhe

    ReplyDelete
  18. saya fan Kak Nora Danish!!!...yay! :p

    ReplyDelete
  19. X SUKA DIA DLM AKU TERIMA NIKAHNYA SBB OBER SANGAT SAMPAI CIUM2 PIPI ADI PUTRA..HEHE

    ReplyDelete
  20. Nora danish ni baby face smpaimkectua kot :)

    ReplyDelete
  21. saya suka dia berlakon yg fun..tak boleh in kalau dia belakon watak romantik..mcm ada yg tak kena... tapi saya tetap suka dia cute :)

    ReplyDelete
  22. Kazman: hahahha, ada2
    Cintazulaikha: yezaaaaaaaaaaa
    Hanih: sama la

    ReplyDelete
  23. diana: hehehe
    Bui: betul2... salah director
    Qa: betul2
    Bitt: cute kan dia

    ReplyDelete
  24. morning anum..!!!
    comel kan nora tuuu..sweet jek..
    anak dia pun sweet..smpi jatuh hati intan kat anak dia..hehhehehe

    ReplyDelete
  25. Oooo peminat nora danish ye ni?... :-)

    ReplyDelete
  26. Oooo peminat nora danish ye ni?... :-)

    ReplyDelete
  27. aizamia3: cute kan
    Tirana: baik dik
    Intan: tue la dia..
    Ros: yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum