Campaigns

Nov 20, 2012

# Artis # Sharing

Tizz Zaqyah

Assalamualaikum semua
Hari ini agak bz skit
So just nak update and sambung keja
Jom layan gambar2 Tizz
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
Tizz Zaqyah kini berada di London bersama kru produksi drama
 Cinta Jangan Pergi. Yang menariknya, bekas kekasih Tizz 
iaitu Remy Ishak adalah salah seorang pelakon di dalam drama ini. 


59 comments:

  1. neutral beauty kan.suka tengok muka orang2 yang cantik secara semulajadi

    ReplyDelete
  2. Morning....sya pun bz gak...semua n3 awal2 sudah didraf tinggal publish lagi...hehe

    ReplyDelete
  3. pelangi: sama la cantik kan
    Norhaizan: yezaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. Mia: sama la.. hehe
    Haryati: cantik kan

    ReplyDelete
  5. Macamana agaknyakan .... tak berputik semula ke? he..he...

    ReplyDelete
  6. eh depa dh putus kerr... x tau pon ingat still bercintan lagik

    ReplyDelete
  7. tizz memang cantik...
    bestnyer skrg jadi pelakon berlakon kat oberseejer...

    ReplyDelete
  8. KA: cantik kan dia
    Cho Zila: ye betul

    ReplyDelete
  9. tiz zaqyah ni cantik..dulu minat die, tapi skang ni ade sikit kurenglah hehhee

    ReplyDelete
  10. untung artis zaman skang ni kan. tau2 je boleh g oversea :)

    ReplyDelete
  11. maya: sama la skit2 je..
    Sue: tue la ... best kan

    ReplyDelete
  12. gambar mula2 tadi aku ingat kau noks... hehehe

    ReplyDelete
  13. muka dia cntik sgt kan.. kulit dia...

    ReplyDelete
  14. NM02: hahahha, pandai le...
    Eitan: betul tue

    ReplyDelete
  15. kalo dh cantik tu mmg cantik la walaupun dlm apa gaya sekali pun :)

    ReplyDelete
  16. Nieyl: cute aje
    Saiazuan: hahahahha, cuti jap
    Bui: yezaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum anum...cantik orgnya tiz ni kan...:)

    ReplyDelete
  18. pINK: TUE LA KAN
    maszull: betul tue

    ReplyDelete
  19. Tiz mmg cantik..akak follow instagram dia..mmg semua gambar dia cantik2

    ReplyDelete
  20. Suria: cantik kan
    Are_lin: hehehe
    Nuyui: yezaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  21. dunia ni kecik je kan. bila dah berpisah pun still dok kena mengadap muka tu lagi...

    boleh berputik kembali ke?

    ReplyDelete
  22. oooo dorang dah tak couple eh...baru tau...

    ReplyDelete
  23. wahida; hahaha
    Papa: tue la syg kan

    ReplyDelete
  24. tizz ni mmg comelkn..eye catching :)

    ReplyDelete
  25. kalau dorang back together pon sgt sweet :)

    ReplyDelete
  26. cute & lemah lembut nampak tizz ni..

    ReplyDelete
  27. izan: ye betul
    atie: yezaaaaaaaaa
    qa: cute kan

    ReplyDelete
  28. sangratoo: betul tue
    kasih salina: hehehe
    @yunidati: cantik kan

    ReplyDelete
  29. ingatkan anum tadi.... heee3x... berpinar kejap bijik mata tengok... haaa3x

    ReplyDelete
  30. xsuka......kontrovesi byk sgt
    suka anum....less kontroversi

    ReplyDelete
  31. Boleh la Num.. Tp Tizz ni mcm tak best ja kalau berlakon.. 3 bintang

    ReplyDelete
  32. Lia: betul2
    Azam: hahahahha
    Chengu: ye la kan

    ReplyDelete
  33. As salam Anum,

    Tizz mmg cantik suara die pun sedap bila nyanyi pernah dgr kat youtube... :)

    Eh, Anum nak ke Ruana tu?

    ReplyDelete
  34. sis. Ada cdgan ni,.
    Pe kata tukar lagu tahun bru maal hijrah.ala pasang 1 week ke...

    Kalau dgar lagu ni..teringat blog sis anum.hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/