Campaigns

Nov 12, 2012

# Gosip # Sharing

Juliana Evans berseronok dengan mat salleh di US?

Assalamualaikum & Very
Good moning to all
Ok hari ini nak ajak kawan2 layan
gosip artis.. hahaa
Jom layaaaaaaaaaaan
 01
 02
Heboh di ruangan forum gosip tempatan apabila 
beberapa keping gambar Jue Evans bersama seorang 
jejaka mat salleh sedang berseronok di Amerika tersebar. 
Juliana Evans atau lebih dikenali sebagai 
Jue Evans sedang menyambung pelajaran dalam 
bidang komunikasi massa di Universiti Michigan, Amerika Syarikat.

Gambar bersama seorang lelaki yang lebih dikenali sebagai Nate 
Miller ini tersebar beberapa hari lepas 
menimbulkan rasa kurang senang peminatnye di tanahair

Biasa la nama pun artis kan...
apa-apa pun yang mereka buat akan diperkatakan


37 comments:

  1. waaa...ini sudah bagus..bukan dia gepren Zizan ke..ke akak yg dah ketinggalan?

    ReplyDelete
  2. public figure memang camnie.apa yang kita buat pasti ada jek yg memerhatikan

    ReplyDelete
  3. Suria:hehehe
    Pelangi: betul tue

    ReplyDelete
  4. dia bukan couple dgn zizan ke? uhuhuhuu...

    ReplyDelete
  5. Retis...jaga², ada yg memerhati ☺☺

    ReplyDelete
  6. biasa la..klu dah retis nie...ke mane pun...jd perhatian...:) pandai2 la jaga diri kan...:)

    ReplyDelete
  7. aku suka dia sbb dia cun...hehe...

    ReplyDelete
  8. gitulah retis. apa yg dorg buat mmg jadi perhatian. so, berhati2lah wahai retis2 ye. anda mmg akan sentiasa diperhatikan :D

    ReplyDelete
  9. tu sbb aku malas jadi artis noks..



    hahahahaha

    ReplyDelete
  10. dia pun dh macam minah saleh..kak fieda dh pos hadiah anum ye..nanti dh sampai bgtau ye..

    ReplyDelete
  11. hihi..artis ni x leh lari dr gossip..hehe

    ReplyDelete
  12. Lebih baik jadi manusia biasa dari artis..hee

    Jom terjah kalau sudi ..TQ :
    http://chot91.blogspot.com/2012/11/travel-to-singaporeuniversal-studio.html

    ReplyDelete
  13. Seronok agaknya.... Ada duit semua blh buat ye

    ReplyDelete
  14. No 3 tu hot betul la sis..! huhuhu..>_<

    ReplyDelete
  15. tu sebab artis kalau nak keluar mana2x pun kena hati2x sebab mesti jadi tumpuan.

    ReplyDelete
  16. salam sis anum
    Erm tang artis ta mmg kurang sikit.

    ReplyDelete
  17. terima kasih pada semua kawan2 yang sudi singgah blog anum
    sory sgt2 anum bz sangat minggu nie

    ReplyDelete
  18. orang sentiasa mencari ruang bercerita mengenai artis.. lagi-lagi kalau bad news.. ;)

    ReplyDelete
  19. hmm... betul tu. nama pun artis buat apa pun orang akan perhati.

    haish.. kat sana pun ada paparazi ok.

    ReplyDelete
  20. aizamia3: tue la .... dia
    Nor idayu: tau x pe.
    Wantie: ye la kan

    ReplyDelete
  21. orangnya pun come.. Doakanlah yg terbaik tuk dia

    ReplyDelete
  22. hrmm..memangya klau artis ni..byk je mata yg memandgkn ..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/