Campaigns

Nov 19, 2012

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 400


Salam semua..akhirnya Anum dapat jugak
mencari Follower Anum yang ke 400...
skunk Alhamdulillah dah ada 402 follower...
heheh...so nak cari 500 ratus plak lah....
huh jauh agi tu..

Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan
bagi hadiah pada follower yang ke 400 ni...
sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan..
Nama blogger ni Wantie dan
Link blog Wantie adalah..: http://lovingwantie.blogspot.com/
So klik kat nama blog dia ni akan terus ke blog dia...
Blog dia meriah dengan penyertaan GA dan info yang bagus..
Pastu blog dia ni simple but nice bagi Anum....



So Tahniah kepada Wantie
Sila email pada Anum details Wantie
Nama penuh, Alamat, No H/P
satanic.soap@gmail.com
Seperti yang anum janjikan
Anum akan kasi reward..
Adiah anum akan pos secepat mungkin

Nanti dah terima adiah buat entry ok...
share ngan kawan.2


Share:

56 comments:

  1. Tahniah Anum dah 400 dan tahniah wantie..

    ReplyDelete
  2. wah jelesnya org dapat hadiah dari Anum...hehe

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah.... da ade 400 .....

    ReplyDelete
  4. Acik: terima kasih
    Mia: hehehe

    ReplyDelete
  5. Norhaizan: tahniah kepada yang bertuah
    @Yunidati: thanks

    ReplyDelete
  6. tahniah anum...dah ramai folower dah...400 tu...:)

    ReplyDelete
  7. NAk hadia jugak ☺☺☺

    Tahniah buat wantie.

    ReplyDelete
  8. Pagi sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)
    http://www.rengga-tikus.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Hainom: big smile
    Rengga: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  10. wahhh tahniah wantie.. anum, wantie ni dok dkt ja ngan umah nureen.. kami kadang2 slalu gak wat gether2 hehhee

    ReplyDelete
  11. dah capai 400 yer... yer.. tahniah...

    ReplyDelete
  12. wah...jelesnya kak wantie dpt hadiah. hehehe. tahniah buat kak wantie dan anum sbb followers dah 400+. jelesnya!!! hehehe

    ReplyDelete
  13. Nureen:oo ye ke....
    Cho zila: TERIMA KASIH

    ReplyDelete
  14. Sue: hehehe, thanks sis
    Nieyl: usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

    TAHNIAH! Anda salah seorang pemenang Giveaway www.eqbalzack.com.

    Sila ke blog EZ sebelum 23/11/2012, Jumaat dan isikan details di contact form untuk urusan pengeposan hadiah.

    Terima kasih.


    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  16. wahh wantie...tahniah yer..

    nak jugak Anum..hehe

    ReplyDelete
  17. EQ: yahooooooooo thanks
    Zura: hehehe, nanti join GA ya

    ReplyDelete
  18. Tahniah sis dpt follower ke 400! Cantik wantie tu kan :)

    ReplyDelete
  19. tahniah dh meningkat folower n tahniah jg bt wantie...

    ReplyDelete
  20. wah.. tak sangka ye. jadi follower ke 400 pulak kita.

    thanks ye. nanti saya e-mailkan untuk kamu.

    ReplyDelete
  21. wahhh thniah dear..semakin ramai kwn kan ;-)

    ReplyDelete
  22. Bertuah nyer dia, tahniah utk dia ;-)

    ReplyDelete
  23. so sweetlah kamu!

    tahniah untuk follower ke-400

    ReplyDelete
  24. Tahniah sebab follower semakin meningkat...

    ReplyDelete
  25. redza: itu la namanya rezeki
    Wina: terima kasih

    ReplyDelete
  26. pinkumi: terima kasih
    Kiya: hehee

    ReplyDelete
  27. tahniah anum, wantie mmg antara teman blogger yg rajin singgah di blog KA

    ReplyDelete
  28. wah tahniah untuk anum dah semakin ramai follower..
    tahniah jugak buat wantie coz dapat adiah... hehe

    [mood : jeles]

    ReplyDelete
  29. KA: terima kasih
    Maszmadi: hehehe thanks sis

    ReplyDelete
  30. Tahniah Anum,dah 400 follower,dan tahniah juga buat follower ke 400 tu.

    ReplyDelete
  31. wah..untungnya wantie,jeles I tau :)

    ReplyDelete
  32. Wahhh bestnya..!!!
    tahniah utk wantie...

    ReplyDelete
  33. wah bestnya dpt hadiah..tahniah buat watie..

    ReplyDelete
  34. eh,eh! wantie ke tu?
    hihi...tahniah coz jd follower ke 400!

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum anum....tahniah buat wantie kerana dpt hadiah tu...:)

    ReplyDelete
  36. bg la hadiah kat follower2 yg terlepas..

    ReplyDelete
  37. wah..dapat hadiah, bestnya..tahniah ye..

    ReplyDelete
  38. ta kenal sgt dgn sis wantie ni. Ramah orgnya...setiap kunjungan pasti di blasnya..
    Rezeki sis wantie..tahniah.

    ReplyDelete
  39. tahniah anum...
    sudah smpi ke 400..
    n tahniah jg pada pemenang

    ReplyDelete
  40. Tahniah. Wahh syoknya dapat hadiah... nak jugak.. hihi

    ReplyDelete
  41. Tahniah. Wahh syoknya dapat hadiah... nak jugak.. hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels