Campaigns

Nov 6, 2012

Gambo Dulu Vs Kini

Assalamualaikum & Very
Good Moning semua
Ok hari ini Anum nak ajak kawan-kawan
tengok gambar dulu vs kini..
Jom kita layaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07

Sila bagi komen pandangan kawan2
tentang gambar dulu vs kini..
Share:

64 comments:

  1. nak buat jugak la kat anak2 nanti...hahah

    ReplyDelete
  2. pelangi: hehehe
    Phat: yezaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. hahaha..masa xkan mengubah perangai :p kih3

    ReplyDelete
  4. Knor: tue la...
    Ku Azhar: betul2

    ReplyDelete
  5. ingatkan ur pics tadik
    sama la semua org...b4 then after ngeee

    ReplyDelete
  6. dulu pakai kamera filem...skrg DSLR..:)

    ReplyDelete
  7. Nieyl: huhu
    Kamsiah: serupa tp berbeza

    ReplyDelete
  8. Rina: best kan untuk kenangan

    ReplyDelete
  9. Byk beza kan dr segi colour... Tp klu gmbr bebudak comel, org tua mcm pelik skit...hahhaha

    ReplyDelete
  10. Ros: tue la..
    Fauziah: idea bleh buat nie

    ReplyDelete
  11. slm anum..
    rindu..rindu sgt kat anum.. ;)
    alaaa..ingt pic anum dulu vs skrang..
    baru nak tgk.. ;)

    ReplyDelete
  12. he he serius kreatif & sesuatu yg menarik ler

    ReplyDelete
  13. takde dulu takde sekarang....hehe...

    ReplyDelete
  14. are_lin: hehehe
    Intan: tue la anum pun rindu sis

    ReplyDelete
  15. KA: tue la dia
    Wahida: hahahha

    ReplyDelete
  16. nampak sama je kan, arituh ada kuar paper pasal cara amik gambo cenggini.

    ReplyDelete
  17. Naza: betul tue
    Cintazulaikha: bagus kan

    ReplyDelete
  18. Salam....hehehehee...best kalu leh buat cam ni....buleh buat nanti...

    ReplyDelete
  19. Comelnya.....kreatif tul dorg ni....

    ReplyDelete
  20. dapat ingat dulu dan skrg mcm mane kan

    ReplyDelete
  21. Suria: betul tue
    Fadzli: betul tue
    Mia: idea2

    ReplyDelete
  22. Nisa: saje je
    Nur: hehhehhe
    Afasz: nanti update ok

    ReplyDelete
  23. versi Malaysia tak de ke Anum???? he...he...

    Dah tukar header eh? Gambar kawen dah tak de? he...he..

    ReplyDelete
  24. jom kita try buat plak. tgk gambar lama dan kita tiru gaya mcm tu

    ReplyDelete
  25. hainom: saje je....
    NMO2: jom2

    ReplyDelete
  26. Kene bergambar macam ni juga la sebagai kenangan :-)

    ReplyDelete
  27. seronok nyer kalau ada gambar mcm ni.. boleh buat kenangan tu

    ReplyDelete
  28. Cik Tuan Tanah pun bole try masukkan gambaq sendiri.. Cer caghi tgk.. Hehehe.. Terbaekkk Num

    ReplyDelete
  29. Pokok: betul2
    Pink Tulip: cuba buat
    Mya: hehe

    ReplyDelete
  30. Pilot: betul tue, so apa kata kt buat
    Haryati: best2
    Atie: kreatif kan , great idea

    ReplyDelete
  31. unik2..bestnya kalo ada gambar2 camtu gak..hihi..

    ReplyDelete
  32. sweet ;D hehe..already follow, follow me back,tq

    ReplyDelete
  33. wah... betul2 sama tak banyak berubah.. :)

    ReplyDelete
  34. Hana: thank you , i will
    Cik Kay: betul2

    ReplyDelete
  35. good idea ni.. cari gambar zaman kecik2 pastu ikut.. besh2..

    ReplyDelete
  36. tirana aduka usik sekali nuf sis anum.1 je kt sini sis..thanks.

    ReplyDelete
  37. Mr.Firdaus: thanks
    Tirana: sory sangat2 bz

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels