Showing posts from November, 2012Show all
Not in good mood :(
Pin it

Assalamualaikum Seriously aku ini bukan jenis yang suka menceritakan perasaan  atau masalah aku kepada orang lain mahupun teman rapat,  entah kenapa..aku rasa benda personal macam ini  kadang-kadang adalah lebih baik kita simpan sendiri  kerana pemahaman orang lain mungkin tak sama de…

Read more
Resort yang ditinggalkan di Croatia
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini layan entry mengenai resort yang ditinggalkan sayang kan.... Jom kita layaaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07  08 Ini ialah resort mewah yang ditinggalkan di Croatia,  tidak pasti apakah sebab resort ini ditinggalkan�…

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #29
Pin it

Assalamualaikum semua Jom layan....... Short entry nie  01  02    03  04  05  06  07  08 Congrat to my younger brother UiTM

Read more
Wordless Wednesday #50
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description  01  02  03 …

Read more
Hapy Family Noorkhiriah
Pin it

Assalamualaikum semua Apa khabar pagi ini .. dah sarapan Jom layan entry pagi nie  01  02  03  04  05  06  07  08  09 Semoga keluarga Noorkhiriah akan dimurahkan lagi rezeki dengan inisiatif sebegini.

Read more
Laptop pertama yang pernah dibina
Pin it

Ini merupakan laptop pertama dijual pada tahun 1981.  Pada mase itu, ia tidak dipanggil laptop lagi,  lebih kepada komputer mudah alih. Haha.  Ia diberi nama The Osborne 1. Komputer seberat 10.7 kilogram ini  berharga USD 1795 dan menggunakan  sistem operasi CP/M 2.2. Mesti time…

Read more
Cuba teka siapa lukis lukisan ini
Pin it

Assalamualaikum semua Dah sarapan? Macam mane last weekend.. Ada rakan-rakan yang amik cuti panjang ye la kebetulan ada cuti and cuti sekolah Ok la hari ini Anum nak ajak kawan-kawan layan lukisan yang cantik.. Jangan terkejut tgk siape pelukisnya Jom kita layannnnnnnnnnnnnn  A…

Read more