Campaigns

Oct 3, 2012

Wordless Wednesday #42

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description

Share:

62 comments:

  1. wow!! new hairstyle. i like it!
    nice sgt. saya pun baru potong rambut, tapi potong sendiri je. hehehe

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: hehehe
    Sue: heheh rimas la sis...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wbth sis anum...
    Ranbut tu guna teknik rebonding ke...nice la...huhuhuhuhu...

    Jemput sarapan sis...TA tgh menikmatinya ni.....

    ReplyDelete
  4. Tirana: hehehe, x la mane ada rebonding pun...makan2...
    Cikmot: thanks sis

    ReplyDelete
  5. AMBOI... dah macam amoi... liang moi.... hehehe

    ReplyDelete
  6. musang: hahahahah, jgn marah
    KA: thanks

    ReplyDelete
  7. Dwaty: hehehe, saje tukar style rambut plak
    Nuyui: thanks

    ReplyDelete
  8. oh, pic tuan blog bergaya dengan rambut baru ke?.. hihihi

    ReplyDelete
  9. hamboi...like rambut baru tuh..hehe~

    ReplyDelete
  10. rambut pjg lagi manis kot...tp anum org yg cantik pesen apa pun tetap lah cantik..hehe

    ReplyDelete
  11. Nieyl: hehehe
    Halimaton: hehehe kembang jap... kakkakka,

    ReplyDelete
  12. alaaaa...syg nya dah kerat rambut..apa pun still cute and look more young...

    ReplyDelete
  13. wa: thanks
    Suria: hehehe, sebab dah rosak sis

    ReplyDelete
  14. cumel, nak potong rambut jugak lah camni... agak2 cumel jugak x?.. harhar

    ReplyDelete
  15. Maszmadi: comfirm comel sis
    sHimA: hahaha

    ReplyDelete
  16. bob cut kannn...????
    nak potong pendek gak..tgh pikir nak pesen apa...

    ReplyDelete
  17. Salam Anum...

    Pose sana pose sini dah nampak macam DJ Lin dalam SuriaFM...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join GA dari Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete
  18. chinese look..manis senyuman anum

    ReplyDelete
  19. Azera: hehehe, baiklah
    Acik: thanks

    ReplyDelete
  20. wah... macam model iklan syampu ni...

    ReplyDelete
  21. cantekk..sy pon nk ptotong rambut pendek camnila

    ReplyDelete
  22. anum... akak suka rambut anum yang dulu.. tapi tak salah tukar stylekan... rambut boleh panjang balik...

    ReplyDelete
  23. Cho Zila: tue la sis, sebba rambut dah rosak
    nanti tunggu panjang

    ReplyDelete
  24. Nice style.... Rambut panjang nmpk lebih feminin

    ReplyDelete
  25. cantik nian dan tampak feminim...
    ohya, salam dari Jogja Istimewa ya...

    ReplyDelete
  26. Wah.. ada kelas.. mcm artis.. -)

    ReplyDelete
  27. Azam: thanks
    Chegu: huhu....
    meeSupergirl: hahaha rambut baru

    ReplyDelete
  28. cantik rambut baru..ai lepas beranak ritu pon potong pendek macam ni..senang..heheh

    ReplyDelete
  29. rambut fesyen baru ye? bila la rambut sy nak lurus cam 2...hahaha....

    ReplyDelete
  30. Aty: tue la sis, x rimas kan
    Bitt: hahaha
    Cinta Zulaikha: hahhahha, rambut dah rosak sis

    ReplyDelete
  31. QA: thanks..hahha
    Eddy: x pe guna rebonding leh lurus haha

    ReplyDelete
  32. rambut camne pun..anum tetap comel.. :)

    ReplyDelete
  33. cantik..
    rebonding ke asli tu

    ReplyDelete
  34. rindu laa ngan Anum...
    sis lama tak berblog n berbw..
    boring tul,,,asik busy2x jer...

    huhu....

    ReplyDelete
  35. nur: asli sis.. hehe
    deqlis: ye ke sis, x pe la buat mana yg penting ok

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum