Campaigns

Oct 16, 2012

Tahukah anda, lukisan ini dilukis menggunakan IPhone?

Assalamualaikum....
Selamat Pagi semua
Dah sarapan? Ok hari ini Anum
nak share gambar lukisan yang sgt cantik..
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
cantik kan... so sesiapa ada iphone leh 
belajar lukis cm nie....

Share:

56 comments:

  1. makin canggih teknologi yang ada sekarang kan.. ;)

    ReplyDelete
  2. aizamia3: betul tue
    PuanStoberi: canggih kan

    ReplyDelete
  3. wowwww!!! super duper cantik la. lukisan ni semua sgt hidup :D

    ReplyDelete
  4. kalau dah nama pelukis dan boleh melukis...kat mana2 pun cantik kan anum

    ReplyDelete
  5. Sue: betul tue cantik sgt2
    Pelangi: betul tue

    ReplyDelete
  6. Marya:w'salam.. unik kan sis
    Nuyui: terbaik kan

    ReplyDelete
  7. Cikmoon: tue la canggig
    NMO2: lol....

    ReplyDelete
  8. cantik..... tapi tak nampak real sangat... nama pun pakai Iphone.... OKje ni pun....he..he....

    ReplyDelete
  9. hainom: tapi nampak idup kan lukisan nie

    ReplyDelete
  10. fiza: semakin canggih kan sis

    ReplyDelete
  11. wooowwww!!! berapa lama kena belajar nak lukis cami ek

    ReplyDelete
  12. wahida: yezaaaaaa
    redza: tue la pengguna iphone leh la belajar

    ReplyDelete
  13. sekarang kan.... hp pun dah bertambah canggih...

    ReplyDelete
  14. Kazman: teknologi di hujung jari

    ReplyDelete
  15. tak mmpu lagi beli iphone. hehe.=)

    jom baca kejap.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/10/apa-tanda-bersyukur.html

    ReplyDelete
  16. LUKIS GUNA IPHONE?.. ERM CAMNER YERK?... HUHU

    ReplyDelete
  17. maszmadi: sis kena belajar tue

    ReplyDelete
  18. Uiyooo.. Ada software kot nie..hehheh

    ReplyDelete
  19. pergh....ni kalau ade iphone pun x pandai lukis gak x jadi gak cam ni..hihi

    ReplyDelete
  20. Tak ada iphone, tak leh lukis cantik2 macam gambar semua ni. Hehe

    ReplyDelete
  21. cantik dan kretif, canggihnya gadjet skang.. tp klu mmg jenis tak pandai lukis tentu tak jadik kan kan

    ReplyDelete
  22. Ros: tue la
    Are_lin: thanks
    Rainbow: tau x pe

    ReplyDelete
  23. ct kektus: yezaaaaaaaa
    Mieya:kreatif kan
    Saleha: betul2

    ReplyDelete
  24. fuyoh..blh kalah pelukis pro cenggini,hehe

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum & salam kenal..cantik2 lukisan ni semua..saya follow sini juga ye..follower ke-371..

    ReplyDelete
  26. comel2nya gambor2 tu...uhuhh!!sy ni nama je ada iphone tp xsmpat nk explore ape2 pn :(

    ReplyDelete
  27. Kasih Salina: thanks, dah follow u back
    Gedek: yezaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  28. QA: nanti explore k
    Aty: semakin maju
    Pokok Manggis: sama la, hehe

    ReplyDelete
  29. canggihnya..nk kena beli iphone la cm ni..ahha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels