Oct 16, 2012

,

Tahukah anda, lukisan ini dilukis menggunakan IPhone?

Assalamualaikum....
Selamat Pagi semua
Dah sarapan? Ok hari ini Anum
nak share gambar lukisan yang sgt cantik..
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
cantik kan... so sesiapa ada iphone leh 
belajar lukis cm nie....

Share:

56 comments:

  1. makin canggih teknologi yang ada sekarang kan.. ;)

    ReplyDelete
  2. aizamia3: betul tue
    PuanStoberi: canggih kan

    ReplyDelete
  3. wowwww!!! super duper cantik la. lukisan ni semua sgt hidup :D

    ReplyDelete
  4. kalau dah nama pelukis dan boleh melukis...kat mana2 pun cantik kan anum

    ReplyDelete
  5. As salam Anum,

    CAntik & unik! :)

    ReplyDelete
  6. As salam Anum,

    CAntik & unik! :)

    ReplyDelete
  7. Sue: betul tue cantik sgt2
    Pelangi: betul tue

    ReplyDelete
  8. Marya:w'salam.. unik kan sis
    Nuyui: terbaik kan

    ReplyDelete
  9. ha? guna iphone lukis nie? waaa

    ReplyDelete
  10. Cikmoon: tue la canggig
    NMO2: lol....

    ReplyDelete
  11. cantik..... tapi tak nampak real sangat... nama pun pakai Iphone.... OKje ni pun....he..he....

    ReplyDelete
  12. hainom: tapi nampak idup kan lukisan nie

    ReplyDelete
  13. wah menarik nyer!

    ReplyDelete
  14. fiza: semakin canggih kan sis

    ReplyDelete
  15. wooowwww!!! berapa lama kena belajar nak lukis cami ek

    ReplyDelete
  16. wahida: yezaaaaaa
    redza: tue la pengguna iphone leh la belajar

    ReplyDelete
  17. sekarang kan.... hp pun dah bertambah canggih...

    ReplyDelete
  18. Kazman: teknologi di hujung jari

    ReplyDelete
  19. tak mmpu lagi beli iphone. hehe.=)

    jom baca kejap.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/10/apa-tanda-bersyukur.html

    ReplyDelete
  20. LUKIS GUNA IPHONE?.. ERM CAMNER YERK?... HUHU

    ReplyDelete
  21. maszmadi: sis kena belajar tue

    ReplyDelete
  22. Uiyooo.. Ada software kot nie..hehheh

    ReplyDelete
  23. pergh....ni kalau ade iphone pun x pandai lukis gak x jadi gak cam ni..hihi

    ReplyDelete
  24. Tak ada iphone, tak leh lukis cantik2 macam gambar semua ni. Hehe

    ReplyDelete
  25. cantik dan kretif, canggihnya gadjet skang.. tp klu mmg jenis tak pandai lukis tentu tak jadik kan kan

    ReplyDelete
  26. Ros: tue la
    Are_lin: thanks
    Rainbow: tau x pe

    ReplyDelete
  27. ct kektus: yezaaaaaaaa
    Mieya:kreatif kan
    Saleha: betul2

    ReplyDelete
  28. fuyoh..blh kalah pelukis pro cenggini,hehe

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum & salam kenal..cantik2 lukisan ni semua..saya follow sini juga ye..follower ke-371..

    ReplyDelete
  30. comel2nya gambor2 tu...uhuhh!!sy ni nama je ada iphone tp xsmpat nk explore ape2 pn :(

    ReplyDelete
  31. Kasih Salina: thanks, dah follow u back
    Gedek: yezaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  32. QA: nanti explore k
    Aty: semakin maju
    Pokok Manggis: sama la, hehe

    ReplyDelete
  33. canggihnya..nk kena beli iphone la cm ni..ahha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Note: Only a member of this blog may post a comment.

NUFFNANG