Campaigns

Oct 19, 2012

Super Kemalangan: Nissan Skyline vs. Nissan GTR R35

Assalamualaikum semua
Selamat pagi Jumaat yang indah ..
Ok pagi nie Anum nak ajak kawan-kawan
tgk gambar kemalangan yang agak teruk
Jom kita layaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
Dua buah kereta jenis Nissan GTR dan Nissan Skyline  
telah merempuh sebatang pokok di Jalan Haji Ahmad 
menghala arah Semambu menyebabkan empat orang maut. 
Kejadian yang berlaku jam 4 pagi itu telah menyebabkan
pemandu kereta Nissan GTR, Tan Kah Yong dan penumpang hadapan, 
Bao Shanshan, seorang warga China meninggal dunia.

Manakala dua orang lagi, Wei Li Dong, 
juga warga China dan Chang Hong Nei cedera parah. 
Dua lagi mangsa yang maut, pemandu Nissan Skyline, 
Go Haw Wei dan penumpang hadapan, 
Koay Khor Liang. Lagi gambar kereta tersebut selepas ini. 


Share:

53 comments:

  1. mesti drive laju sgt tu smpai mcm tu punya remuk.. huhu.. takut tgk..

    ReplyDelete
  2. Teruk betul...ni mesti kes pandu laju....bahaya utk pengguna jln raya yg lain kan

    ReplyDelete
  3. Mia: betul tue, x leh kawan kalau bawak laju kan

    ReplyDelete
  4. uiii teruknya...

    berlumba ke apa dorg nie? ke...sesi kejar mengejar nie...

    ReplyDelete
  5. dah ajal mereka mati dlm keadaan mcm tu kan..

    ReplyDelete
  6. mesti drive laju sampai jadi remuk gitu..huhu

    ReplyDelete
  7. tengok kepada kereta ni pun memang ajaib la kalau pemandu dia tak maut. kene berhati-hati di jalan raya kan akak.

    ReplyDelete
  8. ish2...btl la...kdg2 kan klu kite berhati-hati pun kite kena...klu kite x berhati-hati lagi lah kan..

    ReplyDelete
  9. ngerinya!!! saya pernah tgk accident kat shah alam yg agak teruk lbh kurang camni gak. mase tu trafik lite msh berfungsi, tapi disbbkan msg2 selfish, lampu merah pun main redah je. terus kebabommmm!! (sebijik motor dan 3 bijik kereta)

    ReplyDelete
  10. maya: bahaya kan
    Pokok Manggis: ye la selalu kena ingat

    ReplyDelete
  11. Nieyl: betul tue
    Sue: kesian kan kalau mangsa yang tak bersalah

    ReplyDelete
  12. isk iskkkk

    takut betul tgk gambar accident lg² kalau depan mata..asyik terbayang² je nanti

    ReplyDelete
  13. Wina: tue la x leh nak bygkan

    ReplyDelete
  14. memang laju gile bawak ni..... bahaya...

    ReplyDelete
  15. NMO2: hehahah
    Yunidati: tue la x ingat

    ReplyDelete
  16. truknya eksiden..ksmplnnya keta mhl atau mrah klu dh eksiden gni jgk rupanya..

    ReplyDelete
  17. are_lin: ye la kan yg penting kita kena berhati-hati dan berdoa
    Wahida: :(

    ReplyDelete
  18. Nazayiena: comfirm x leh pakai dah kan

    ReplyDelete
  19. Semoga dijauhkan daripada perkara yg tak baik tu!

    ReplyDelete
  20. ishhh tengok keaddan kete pun dah ngeri.. ni kalau tgk keadaan mangsa mau pengsan nie..

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum anum...ini mesti kes bawa laju n berlumbakan ...:)

    ReplyDelete
  22. maszmadi: ye la kan sis
    Liya: x sanggup

    ReplyDelete
  23. maszull: w'salam, ye la kan sis x terkawal

    ReplyDelete
  24. salam sis...
    Bapak mangsa kawan TA tu sis...
    kedai Motorsikal Welly

    ReplyDelete
  25. Kalau budak nakal dpt kete mcm ni , budak nakal bawak slow2 kasi tayang org tgk haha..

    ReplyDelete
  26. Tirana: w'salam ye ke ..
    Budak Nakal: habis la kan

    ReplyDelete
  27. as salam,

    nilah namanya hidop tiada tujuan

    ReplyDelete
  28. kat cyberjaya pun selalu nampak keter macam ni punya remuk langgar pokok... hisss... jauhkanlah kita semua daripada begini...

    ReplyDelete
  29. ada trbaca berita pasal ni hari kjadian tu..agaknya betulla pandu lajukn :(

    ReplyDelete
  30. Astaghfirullah anum..kete tu sampai remuk teruk cam tu?

    ReplyDelete
  31. Ish2... Takotnyaa.. Huhuhu.. Nanti mau beli kereta kebal ah.. Hahaha

    ReplyDelete
  32. NASIB BAIK ANUM X LETAK GMBR ORG YG EKSIDEN TU..

    ReplyDelete
  33. kes pandu laju agaknya ni...memang mngerikan...

    ReplyDelete
  34. wak pon rasa ngeri jugakk.. uhhhUU

    ReplyDelete
  35. Bitt: betul tue
    Tihara: betul tue
    Kazman: bahaya kan

    ReplyDelete
  36. QA: comfirm laju kan
    Acik: tue la sis
    Crew: laju nie

    ReplyDelete
  37. Bui: itu la
    MulutPayau: comfirm nie
    Wak:ngeri kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum