Campaigns

Oct 30, 2012

McDonald tercantik di Amerika Syarikat

Assalamualaikum semua
Selamat pagi selasa semua
Macam mana dengan sambutan
hari raya haji....
Ok hari ini nak ajak kawan-kawan
tgk MCD tercantik
Jom kita layaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
Mcdonald ini terletak di dalam mansion yang berusia
 lebih dari 100 tahun. Kalau ada kat Malaysia ni, 
mesti dah penuh sebab orang kita kan suka makan McDonald. 
Share:

57 comments:

  1. ohsem.. kalaulah itu rumah ai.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. memang cantik.terasa berada di rumah sendiri

    ReplyDelete
  3. aizamia3: best2
    Pelangi: yezaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. macam bukan rupa restoran dah....kalaulah rumah aku cam ni....cantik sangat

    ReplyDelete
  5. Mia: tue la anum pun berangan

    ReplyDelete
  6. rasanya bukan saja tercantik di US tapi di dunia

    ReplyDelete
  7. kalau ade kat sini, hari² nak makan McD :)

    ReplyDelete
  8. wah~terbaik la klu Mcd kat malaysia mcnie...ari2 pun xpe..bagaikan umah kedua..hehehe~

    ReplyDelete
  9. Wina: huhu, nanti gemok
    Niryl: betul tue

    ReplyDelete
  10. Cantik kan restoren dia. Tapi kenapa tak ramai yang datang yae. Dorg ada buat kajian kot.Kot-kot MD ni kurang tak berapa baik untuk kesihatan.

    ReplyDelete
  11. Pokok Manggis: oo ye ke.. hehhehe
    Suria: tau x pe

    ReplyDelete
  12. KA; best kan kalau KA yng punya
    hahhaha

    ReplyDelete
  13. amboi..kemain mewah lg restoran mcd dorg kan. hehehe. kalau mcmni la kan, x jadi makan la jwbnye. confirm dok melangut n merayau je. hahaha

    ReplyDelete
  14. mcm konsep rumah la pulak.. nice!!

    ReplyDelete
  15. best betul.Kalau pergi ni taknak baliklah..!>_<

    ReplyDelete
  16. Marlia: tau x pe.. syok kan mcm umah je

    ReplyDelete
  17. Putih.... macam fullhousekan.... tak macam Mc Donald dah hilang dia punya trade mark!

    ReplyDelete
  18. Mrs.Eady: terkejut anum.hahhaa
    Fiza: yezaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  19. Wau hebat tu mc'D ...Sebijik banglo..lebih kurang la kan :-P

    http://seanknows.files.wordpress.com/2012/06/laugh2.png

    ReplyDelete
  20. Yunidati: mahal kan nak buat cm nie
    Zul: betul tue

    ReplyDelete
  21. Wowww!! memang cantik dan mengujakan :D

    ReplyDelete
  22. bior betul tuh mekdi, cam umah org jak...wahhhhhhh....

    ReplyDelete
  23. bestnyer..... ntah2 masuk sini bukan nak makan McD sangat, nak bergambar jerk lebih.. hehe

    ReplyDelete
  24. Mesti ramai pekerja kt mcd ni. Nk bersihkn rumah mcd ni kan besar. Huhu

    ReplyDelete
  25. Myra Jay: teruja kan
    Cintazulaikha: tau x pe....

    ReplyDelete
  26. Maszmadi: betul2
    Ct kektus: tue la kan

    ReplyDelete
  27. cantik gile mcd dia. lama tak makan mcd :D

    ReplyDelete
  28. mcm rumah pulak...kalo dpt rumah mcm nih bestnye dunia...

    ReplyDelete
  29. PinkUmmi: tue la syok kan
    besar

    ReplyDelete
  30. mesti sangat selesa and best kan , perghhh kalau laaa

    ReplyDelete
  31. mmg cantik,cuma mcm tak brpa ketara identity MCD nya tukan ,ngehehe!!!

    ReplyDelete
  32. cantiknya..kalau kt malaysia org ingt rumah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum