Campaigns

Oct 12, 2012

Luxurious Restaurant at the Treetop

Assalamulaikum semua
Ok hari ini nak ajak kawan2
layan gambar restoran yang memang gempak
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
If you want to leave all your problems far behind
 and to feel close to nature than the restaurant at 
the Soneva Kiri resort in Thailand is the 
right place for you. The tablesthere are suspended
 among the trees at the 5m height and the waiters
 walk along the rope paths between them.


Share:

50 comments:

  1. Wow! amazing...nak try makan kat sini bo hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya hanging gitu.. kena angin laut lak... best2..

    ReplyDelete
  3. Elih: heheheh best kan
    Lia: romantis place
    Cikmot: hahahhha, best pe

    ReplyDelete
  4. Bestnya tmpt tu.. tapi cam ngeri je nak dok citu time angin/ujan...

    ReplyDelete
  5. Nor Idayu: ye la kan kalau angin ngeri le

    ReplyDelete
  6. wowwwww!!!
    sgt heaven ok klau dpt mkn kt restoran cmni.
    romantik giler sambil menikmati pemandangan yg sgt menarik :D

    ReplyDelete
  7. syoklah dpt makan atas pokok...hehhe

    anum takmo try ker??

    ReplyDelete
  8. sue:betul tue... jom bwk anum pg hahaha
    Cinta Zulaikha: insyaallah nak try

    ReplyDelete
  9. Mcm mana nk naik ke restoran 2?

    ReplyDelete
  10. kalau akak dapat rehat2 mcm ni...bestnya....

    ReplyDelete
  11. wow best..tapi kalau ada monyet haru jugak nih

    ReplyDelete
  12. pernah tengok nieh... macam best tapi takuttttt huhu

    ReplyDelete
  13. macam sarang buwung jek..hehe :)

    ReplyDelete
  14. orang kaya yang dah xtau nak perabih duit kat mana boleh lah ke tempat beginikan

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum anum...memang menarik nyer..:)

    ReplyDelete
  16. wah!terbaik ar....teringin gak nak pegi..hehehe~

    ReplyDelete
  17. sHima: tue la hebat kan
    Suria:best kan

    ReplyDelete
  18. redza: lari laju2,hehe
    maszmadi: best kan....

    ReplyDelete
  19. Mrs.Eady: terbaik sis
    Tihara: hahahaha

    ReplyDelete
  20. Pelangi chenta: tue la dia
    KA: terbaik kan

    ReplyDelete
  21. maszull: waalaikummussalam
    Nieyl: best kan

    ReplyDelete
  22. slm...follow u..

    wahhh...restoran atas pokok..gemapk ni..

    teringin ye nk pegi..tp kt thailand...huhu

    ReplyDelete
  23. Zura: best kan comfirm romantis

    ReplyDelete
  24. Best mmg best tp tak lalu makan....gayat huhu

    ReplyDelete
  25. best ni, klau ada kat m'sia sure dh penuh org book hehheeeeee

    ReplyDelete
  26. mcm mana kita nak sampai atas tu?

    ReplyDelete
  27. Mia: nape x lalu nie
    Nureen: huhu...

    ReplyDelete
  28. wahh...bestnya teringin nak makan kat situ....

    ReplyDelete
  29. erk...nmpk menarik, tapi mcm menakutkan jugak...hehe

    ReplyDelete
  30. uniknya.... ala2 romantis gitu.. tp kalau jenis yg gayat x sesuai ok.. hehehe

    ReplyDelete
  31. Mk aihh sonoknyer dpt mkn bdua atas tuh.. Klu bdan mcm ros ni leh ker ea?? Hahhaha

    ReplyDelete
  32. ya ampun..gayat org nak makan heheh

    ReplyDelete
  33. Bui: syok kan sis
    MulutPayau: romantis gitu
    Papa Mifz: kalau angin kuat seram
    Pokok Manggis: tue la harga pun comfirm mahal

    ReplyDelete
  34. Hainom: unik dan kreatif kan
    Zana: hehehhe fun zana
    Ros: hehehe insyaallah leh , hehe
    Mama: gayat x leh kot

    ReplyDelete
  35. Maya: hehehhe
    Qalam: yezaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  36. dh mcm sarung burung dah...hihihi

    ReplyDelete
  37. Serius ke ni?
    Kalau tengah sedap makan jatuh, uihh sia2 je. Huhu

    ReplyDelete
  38. wow!!!!menariknya!tp klau gayat msti xleh nk enjoykn ;(

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum