Oct 2, 2012

,

Jemputan Halloween yang macam menakutkan

Assalamualaikum n very good moning
Today x tau nak update apa..
sebab mood x de... layan gambar je la ek...
 01
 02
 03
 04
 05
Ini merupakan jemputan parti halloween yang sangat gempak! 
Dapat tengkorak!
Kalau Anum comfirm x buka.... serammmmmmmmmm



Share:

46 comments:

  1. huwaa....memang menakutkan...takmo p la kalu cam gini...hehehe

    ReplyDelete
  2. aiyo.. mcm gini pun ade.. huhu

    ReplyDelete
  3. Khairul: tue la dia... ngeri

    ReplyDelete
  4. buleh terkejut beruk nih huhuh

    ReplyDelete
  5. errkkkkk kalo moon bukan xmoh buka je...silap2. terus buang...hahahaha

    ReplyDelete
  6. NMO2: HAHAHAHHA
    Cikmoon: sama la sis..

    ReplyDelete
  7. ehm... bukan budaya kitakan...

    ReplyDelete
  8. Eiiiiii takuttt...tak kuasa nak buka..hahaha

    ReplyDelete
  9. Cho Zila: ahaha
    Wardah: hahaha, lari laju2

    ReplyDelete
  10. isk , kalau kite dpt.. dah campak2 dah bende tu.

    ReplyDelete
  11. eee...naik bulu roma tgk...eee..klu nieyl dah jerit dah...confirm x bukak...buang aje...

    ReplyDelete
  12. Afasz: huhu
    Wahida: aku seram...........

    ReplyDelete
  13. bukan seram je...geli pn ade...haha...

    ReplyDelete
  14. aduhaiii....hahhahaa mau kena scan dulu kotak tu sebelum buka...hahhahaa

    ReplyDelete
  15. As salam Anum,

    ngeeee...geli lah... skrg ni depa pun tgh sibuk haloween ni... nnt akan adelah budak2 ketuk pintu rumah and say, "trick-or-treating"... lepas tu bg ler gula2 ke apa...hehehe... Tp bkn budaya kita toksahlah ikut ye tak... sedekah gula2 takpe kot :))

    ReplyDelete
  16. Eddy: betul2
    Bitt: tue la dia, buatnya pengsan

    ReplyDelete
  17. Marya: ye la sis buakn buaday kita pun
    Mrs.Eady: hhahhaa

    ReplyDelete
  18. iskiskisk..... mau menjerit n lari keluar rumah kalu h=gitu gaya jemputannya... huhu

    ReplyDelete
  19. maszmadi: ye la pengsan pun bleh

    ReplyDelete
  20. kalau zana, gerenti x bukak!! gilerrrrrr punya idea... seram ok!

    ReplyDelete
  21. kalau akak la dapt....confirm dah buang awal2 dah...huhu

    ReplyDelete
  22. adehh..nk kopek otak tu pon dah 1 hal,huhu

    ReplyDelete
  23. Suria: yezaaaaaaaaaaaa, sama la kita
    sHIMa: ngeri nie

    ReplyDelete
  24. Mama_umar: tue la geli la ..
    meeSupergirl::)

    ReplyDelete
  25. tq 4 yr support dear, sgt2 KA hargai

    ReplyDelete
  26. gerenti termuntah pas dah buka tuh, huhuhu

    ReplyDelete
  27. giler ah..kalau ai pon tak bukak gak kot..lempar jauh2..mimpi ngeri terus..huhu

    ReplyDelete
  28. Aty: tau x pe
    Mr Firdaus: seram

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG