Campaigns

Oct 5, 2012

# Sharing # Suka-suka

Hampir maut kerana tertidur atas skuter


Assalamualaikum semua
Selamat pagi , indahnya cuaca
di pagi Jumaat yang mulia ini
Ok pagi nie Anum just nak share
Satu Video yang bagi anum ada hikmahnya
Panjang umur dia.... Jom kita saksikaaaaaaaaaaaaan

Kalau belum ajal, tertidur atas skuter & langgar tepi lori pun tak mati. Fuh giler!

sEBELUM aNUM tErLuPa
pAdA KaWaN2 YAnG aDa TwItTeR jOM fOlLOW aNum
Click je LiNK nIe Ok

My TwItTER


36 comments:

  1. no komen sbb tk leh tgk

    uwaaaaa

    email plis!

    ReplyDelete
  2. tk dpt nk tgk video. office block u tube ek?

    ReplyDelete
  3. Afasz: x pe nanti balik tgk k

    ReplyDelete
  4. skarang tak leh tengok sebab kena block kat opis.. takpe, balik kang Ros tengok semula :)

    ReplyDelete
  5. ya allah! pantang maut sebelum ajal

    risau betul org yg bawak motor nie..

    BW di pagi hari..salam kenal :-)

    ReplyDelete
  6. Wina:salam perkenalan.. tue la sis besarnya kuasa Allah

    ReplyDelete
  7. ajal di tgn tuhan..bila dah smpai masa dlm selimut pon boleh mati

    ReplyDelete
  8. Anum,
    nanti just google Guangyong Lido Hotel, akak xde lak details hotel tu..hihi..ni la masalahnya bila x amik semua details..

    ReplyDelete
  9. x bleh nak tengok... huhuhuhuuuuuuuuuuu

    papepon subhanallah

    ReplyDelete
  10. saya baru lepas tengok live depat mata motor kena langgar dengan lori kat highway NKVE tadi masa nak balik ke cyberjaya lepas pulang dari damansara.... sadis dan ngeri.... berterabor saya dan beberapa kenderaan lain mengelak mangsa penunggang motor tu... tapi lori nak elak macam mana kan... nak beri bantuan dah terlajak jalan... terus jalan pergi sembahyg jumaat...

    ReplyDelete
  11. Kazman: ya allah. al-fatihah utk arwah
    sedihnya

    ReplyDelete
  12. aku selalu tertido atas moto...huhu...

    muhasabah diri tgk ni...

    ReplyDelete
  13. sabojerler.. tapi tuler ajal maut ditanganNYA.. Allah yang punya kuasa...

    ReplyDelete
  14. Xleh tgk video tu,huhuhu.....
    Tp ajal maut tu di tgn tuhan.
    Kak Nurul xde twitter lg.

    ReplyDelete
  15. SORI YER,BUI LAMA X SINGGAH..

    AJAL MAUT SEMUA KETENTUAN ALLAH,KALAU MASANYA DAH TIBA,DLM TIDUR PUN KITA BOLEH MENINGGAL..

    ReplyDelete
  16. Cho Zila: betul tue
    Nazayiena: oo ye ke.. x pe sis
    nur: i will :)

    ReplyDelete
  17. Pokok Manggis: setuju
    meesuper: :)
    Bui: x pe sis... anum ok je

    ReplyDelete
  18. mmg bahaya la klau terlelap time driving ni.
    teringat lg aritu mase pas anta mak abah g lembaga tabung haji.
    mase otw balik tu dah kul 2.30 pagi.
    ade 4WD x jalan2 bila lampu isyarat dah hijau.
    ingatkan kenapa. horn punya horn dia x jalan gak.
    rupa2nya dia terlelap.
    mujur dia tarik handbrake kereta dia (mase tu mendaki bukit).
    sgt bahaya. sesaat terlelap, membawa padah. huhuhu

    ReplyDelete
  19. Alaaaa...tak bley tgk gak. Emao please...ekekeke...

    ReplyDelete
  20. Cinta Zulaikha: betul tue
    Sue: bahaya kan sebab tue penting rest nie kan sis
    Fiza: ala nanti tgk kat umah ok

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/