Campaigns

Oct 9, 2012

# Reward # Suka-suka

Hadiah Menanti Follower Yang Ke 400

Salam semua.. Anum ada good news! (^_^)
Anum tengah menanti follower yg ke 400!!!
Disini Anum ingin memberi reward pada 

Sesiapa yang menjadi follower yg ke 400.
Bukan apa, cuma untuk menghargai 
kalian semua dalam dunia blog ni.
Tapi hadiah tue tak seberapa sangatlah. Nak tak???
Kalau nak cepat2 la follow… (poyo tak..??haha)
Hadiahnya bukanlah sebuah kereta atau 
komputer tapi hanya untuk kenangan dari Anum.
Pada semua followers yg sedia ada, 
terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog ni..
Anum sangat-sangat  hargai..

InsyaAllah Anum akan terus update blog ni yer..
 Good Luck


53 comments:

  1. unfollow pastu dah 399 baru kite follow semula boleh ? hehe gurau je.

    gudluck kak. :D

    ReplyDelete
  2. ct kektus: hehehe, mane leh cm tue... jgn marah.... thanks dik

    ReplyDelete
  3. sape cepat dia dapat la ni yea.. sape yang bertuah nanti yea.. :-)

    ReplyDelete
  4. Yang pasti,kak zan bukanlah org yg bertuah tu...

    ReplyDelete
  5. ape kata bagi hadiah kat semua follower he he :P follow kita balik pun ok la..

    ReplyDelete
  6. Cinta Zulaikha: hehehe
    Norhaizan: x pe la...
    Fanday: hahahaha, pengsan

    ReplyDelete
  7. Salam singgah....wlu bukan yg ke 400...follow jugalah...hehe

    ReplyDelete
  8. Hihihi comel jugak idea ct kektus tu.. ;P


    Nak tau jugak siapa yang ke 400 tu dan apa hadiah kenangan tu agaknya ye..

    ReplyDelete
  9. siapa yang bertuah tu yea...hihihi~nak join,dah x leh dah..hehe~

    ReplyDelete
  10. anum bagi jela hadiah untuk semua 400 follower hehehe

    ReplyDelete
  11. wah...makin ramai dah follower ni...tahniah...

    ReplyDelete
  12. Yousof: hehehehe, sama2 kita nantikan
    NMO2: hehehe

    ReplyDelete
  13. Nieyl: hehehe, x pe la nanti anum buat GA
    Redza: pengsan....haha

    ReplyDelete
  14. wah..ramainya followers anum. dasatlah! sue ni merangkak2 lg. hehehe

    ReplyDelete
  15. syafiqa: sama2 kita tunggu
    Wina: lol jgn marah naaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. nuyui: doakan anum leh tercapai ek

    ReplyDelete
  17. alaaa..melepas.. erkk..kite follower awak no bape? hehehe..yang sebelum2 tu tadek hadiah ke?hehe

    ReplyDelete
  18. alaaaaaa......dah terlepas peluang...

    ReplyDelete
  19. ala terlepas.... sebab dah follow... kuikuikui

    ReplyDelete
  20. Maya: hehehe, ada je setiap nombor yg genap
    Suria: hehehe, x pe nanti join GA

    ReplyDelete
  21. KA: jgn bimbang nanti join GA

    ReplyDelete
  22. ala..tak leh masuk la contest ni, sebab dah follow dulu dah.. hihihi..

    siapalah yang bertuah tu nanti ye, tak sabo nak tunggu :)

    ReplyDelete
  23. ros: x pe nanti anum buat GA join k

    ReplyDelete
  24. Ok...nak follow lagi skali lah mcm nih..hehe..

    ReplyDelete
  25. kalau ada button follow berkali2 mesti fa buat.. ngee ;))

    ReplyDelete
  26. fa: hehehe pandai dia
    gedek: hehehe, pengsan uncle

    ReplyDelete
  27. wahh.... best tu... nk adiah gak laaa...

    ReplyDelete
  28. Roslan:hehhehhe
    Aty: x pe sis

    ReplyDelete
  29. Salam...

    Wah dah ada hadiah special ye untuk followers yang ke-400 ye...

    Anyway..TAHNIAH untuk follower yang ke-400 nanti...

    ReplyDelete
  30. Zul n Azizi: thanks ya bagi sokongan

    ReplyDelete
  31. ala kalau yg dah follow mcm mana?? akekekkekekee

    ReplyDelete
  32. Bitt: x de rezeki sis la tue

    ReplyDelete
  33. Finally a person that puts some real work into a blog. I do like what you have done with the blog.

    ReplyDelete
  34. Wow, marvelous blog layout! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The whole look of your website is great, well the content material!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/