Campaigns

Oct 22, 2012

Erra Fazira 2012

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini Anum nak ajak kawan-kawan
tengok gambar Erra Fazira..
Lama x dgr cerita pasal erra kan
 01
 02
 03
 04
Paling menumpu perhatian sudah tentu primadona Erra Fazira 
yang tampil bagaikan puteri. 
Wajah Erra memang maintain cun melecun. 
Share:

45 comments:

  1. nampak muda remaja jek dy pkai gaun tu, ihihihi

    ReplyDelete
  2. sweet umi: comel kan
    Cintazulaikha: ye la macam puteri

    ReplyDelete
  3. die pandai jaga kulitkan...:)
    suke tgk muke die...sweet aje..:)

    ReplyDelete
  4. suka dgn erra yg pandai jaga penampilan diri. sweet dan comel la dia kai dress tu. Hehehehe

    ReplyDelete
  5. Yunid@ti: yezaaaaa
    Sue: betul tue dia selalu comel

    ReplyDelete
  6. Anum acik pun suka tengok wjah dia..pernah jumpa tanpa mekap pun cantik

    ReplyDelete
  7. Cantik je erra ni, mcm xmakan usia, like barbie doll kan..

    ReplyDelete
  8. maintain cantik je erra ni dari dulu!

    ReplyDelete
  9. erra ni pakai la ape pon tetap cun melecun kan

    ReplyDelete
  10. era nie sangat sangat cantik , namoak mude betol , haaa jeles !!

    ReplyDelete
  11. syawalsimpsons: tue la pandai dia jaga kan
    Nur: sama la jeles tau

    ReplyDelete
  12. OKje memang minat dia....semua filem kalau dia ada, mesti tak miss nak tengok.... cuma sekarang dia dh kurang offer filemkan....

    ReplyDelete
  13. rambut je nampak serabut kan..tp comel..anak dia sepesen muka erra ekk..hehe

    ReplyDelete
  14. cantik2..die mmg cantik kan..kaler bj pon sweet =)

    ReplyDelete
  15. erra makin lawa kan...dagu runcing...hehe

    ReplyDelete
  16. Hainom: best kan, anum pun suka lakonan dia
    Halimaton: tue la mcm puteri

    ReplyDelete
  17. Pokok Manggis: tue la
    Redza: terbaik tue

    ReplyDelete
  18. Syaz: cantik kan
    Zura: macam puteri
    Wahida::)

    ReplyDelete
  19. pic anak era ada tak??? sebijik muka erra...

    ReplyDelete
  20. alahai comelnya mcm tuan puteri ;-)

    ReplyDelete
  21. Kekal cantik walaupun dah berusia..

    ReplyDelete
  22. kalau dapat binik cantik macam ni mahu seminggu tak kuar rumah... haaa3x

    ReplyDelete
  23. cantiklah baju dia... sweet kaler

    ReplyDelete
  24. Maszmadi: heheheh
    Papa Mifz: yezaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  25. orang dah memang cantik... pakai apa pun cantik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum