Campaigns

Sep 6, 2012

Stop sementara

Assalamualaikum semua....
Apa Khabar semua kawan2..miss u all...
lama rasanya Anum

x update blog... lepas balik kampung
terus cuti exam 3 hari... so semalam secara
rasminya exam dah habis....
Hari ini baru start keja.....
mood nak update masih belum ada
sebab hari ini jaga tempat baru.. semuanya baru...
kena sesuaikan diri dulu.....
Nape Anum letak tajuk macam nie...
sebab Anum rasa buat sementara ni
Anum akan jarang update blog...
disebabkan alasan2 tertentu..
anyway keep in touch kawan2 semua
Share:

26 comments:

  1. Xpe rehatkan minda dulu yer.. Nnt leh sambung :)

    ReplyDelete
  2. take ur time sis.
    ada mase nnt bole update ok. :)

    ReplyDelete
  3. ooo bercuti exam rupenye... patut la senyap...

    ReplyDelete
  4. nuyui: huhu
    mrs.eady: thanks sis

    ReplyDelete
  5. ye u..wahh best exam habis ;)

    kesempatan yg ada..selamat hari raya, maaf zahir dan batin sepanjang kita berblog hokehh :)

    ReplyDelete
  6. anum rihat2xkan minda dahulu.... nanti dah ok kita boleh la bersambung kembali kan....

    ReplyDelete
  7. Bitt: selamat hari raya gak
    Kazman: insyaallah

    ReplyDelete
  8. Salam...

    Salam perkenalan....slam hari raye

    ReplyDelete
  9. Miss: selamat hari raya
    msred: hehhee

    ReplyDelete
  10. mesti lega bila exam dh abiskan anum... ^_~

    ReplyDelete
  11. owh, patut arr lama x update blog... hehe x per, sesuaikan dengan tpt baru, nanti dah ok, leh share kat sini kan...

    ReplyDelete
  12. awatnyer anum... yang mana penting didulukan...

    ReplyDelete
  13. Missed sister tu.. Dah got maried dah pun punye lame sy tak berblog n bw.. Tahniah.. Semoga kekali hingga ke hujung hayat.. :)

    ReplyDelete
  14. Liya: yezaaaaaaaaa
    maszmadi: hehehhe, baiklah

    ReplyDelete
  15. Cho Zila: baiklah
    Liyana: terima kasih dik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum