Campaigns

Sep 25, 2012

# Sharing # Suka-suka

Macam-macam Ada.. hehe


Assalamualaikum semua
Sory hari ini Anum agak Bz..
So Anum nak ajak kawan-kawan
layan video je la ok..
Layaaaaaaaaaaaaan
Walau macam mane pun Samsung cube pwn3d Apple,
bagi kami Apple tetap terbaik. Jangan nafikan. Booo! Wekk
Puting beliung berapi ini berlaku di Curtins Springs,
Australia. Ini berlaku disebabkan puting beliung
tersebut melalui kawasan yang terbakar.
Footage indah ini telah berjaya dirakam secara
tak sengaja oleh seorang pengarah filem yang tinggal di situ.







40 comments:

  1. syawalsimpsons: hehehe, hiburan di pagi hari

    ReplyDelete
  2. tak dapat tengok gambar la anum... huhuhu

    ReplyDelete
  3. eh silap... viedo erk??? pun sama tak leh tengok... huhuhu

    ReplyDelete
  4. tertarik dgn video puting beliung tu... :)

    ReplyDelete
  5. ala...kat opis nie video x leh nak bukak la..:( xpela..tgk kat umah nnt...hehehe~

    ReplyDelete
  6. dwaty: nape x leh tgk? kena block ek..
    Cik Moon: :)

    ReplyDelete
  7. buzy2x pun sempat layan you tube yee.... kena rest walau sesibuk macam mana pun kita kerja kan...

    ReplyDelete
  8. lama tak singgah blog anum... :D

    ReplyDelete
  9. Kazman: setju
    Afasz: hehehe, thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  10. alahaiii, kat opis kena block x leh tgk la huhuuuu

    ReplyDelete
  11. Ada tengok kat berita pasal puting beliung berapi tu.

    ReplyDelete
  12. KA: heheheh, just sharing..:)
    Tirana: yezaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. Nureen: nanti tgk kat umah ek
    maszmadi: mesti kena block nie haha

    ReplyDelete
  14. Menakutkan...
    Suka ngan lagu kat sini..

    ReplyDelete
  15. Hilmirda: hehehe, me too my fav song

    ReplyDelete
  16. samsung memang advance.. tapi mungkin suatu masa nanti samsung boleh.. kagum ngan teknologi dia...

    ReplyDelete
  17. Cho Zila: betul2.. teknologi yg sgt best
    Rina: tue la sis,

    ReplyDelete
  18. Kuasa Tuhan.. Tornado berapi tu baru sikit Dia tunjuk kat kita kan.


    Car crash tu... Mengerikan terutamanya bagi yang dah pernah rasa 'terbaring' atas jalan besar.. huhu

    ReplyDelete
  19. mang aii....video last tu ngerikk...video 2nd tu scary..hehe

    ReplyDelete
  20. macam macam ada...

    sibuk ngan kelas ke num...

    ReplyDelete
  21. Bitt: hehehhe sekadar hiburan
    Azam: like2

    ReplyDelete
  22. Cikmot: pandai sis
    axoera: hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/