Campaigns

Sep 24, 2012

Bas sekolah bertukar menjadi tempat tinggal


Assalamualaikum semua
Apa Khabar?.. Dah Sarapan....?
Ok pagi ni Anum nak ajak layan gambar Bus
yang sangat cantik setelah diubah suai....
Jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
So kami dengar ade dari kalangan uols
yang merungut harga rumah sekarang mahal
nak mampus tapi kecik.
Untung menjimatkan wang, boleh jadikan ini sebagai tips.
Beli bas sekolah 2nd hand, ubahsuai jadi tempat tinggal uols.

Share:

36 comments:

  1. me n hubby teringin sgt nk ade bas yg mcm ni. tp selamatkah kt negara kita ni? dgn kejadian merampok sana sini msh berleluasa. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Hahhah..sweet... Luar buruk je, dlm fulamak :)

    ReplyDelete
  3. Sue: tue la takut gak kan.. kes jenayah semakin meningkat
    Ros: tau x pe

    ReplyDelete
  4. luar macam bas lame nak naik pun tak berani... bila tengok dalam, tip top... rase nya kalau luaran macam ni pencuri pun pikir 2 3 kali nak rompak...

    ReplyDelete
  5. Yinidati: betul3.. tapi kalau kat malaysia x sure la kan

    ReplyDelete
  6. rupa bas da macam besi buruk tp kat dalam punyalah gempak

    ReplyDelete
  7. idea yang sangat bija.. cantik plaktu
    bleh ke nak buat macamni, ada undang2 marah tak?

    ReplyDelete
  8. Musang: tue la comfirm x kena rompak
    Mrs.Eady: hehhehheh

    ReplyDelete
  9. mana nak cari bas cam ni... nak jadikan rumah bergerak... hehehe

    ReplyDelete
  10. hahaha~luar bus buruk jer..dlm kondo tuh...hahaha~

    ReplyDelete
  11. Ok gak tu kan. Nak beli umah...mahal sangat.

    ReplyDelete
  12. dwaty: best kan
    Niey: yezaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. lawa gak bas nie.... luar nmpak je buruk...dalam tip top tue... :)

    ReplyDelete
  14. menarik, tapi kalu dah parking x gerak2 takut kena saman dek polis plak karang.. x pon kena angkut ngan lori DBKL, haha

    ReplyDelete
  15. Cikmoon:lawa.... :)
    Maszmadi: hehehe betul gak kena cari tempat park bagus nie

    ReplyDelete
  16. org nih mmg kretif lah walaupun duduk dlm bas...:)

    nih pasti bas sekolah dia...dah pencen die decorate lah jd rumah ;p

    ReplyDelete
  17. cantik deco kat dlm tu walauun kat luar nampak mcm bas biasa aje

    ReplyDelete
  18. hehe..org msia kalau beli caravan ubahsuai jadi rumah, mesti kuar paper beso2 esok lusa..heheh

    ReplyDelete
  19. Hilmirda: betul
    Maya: yezaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  20. Cool... ha ha.. blogwalking sebenarnya.. Jemput singah kat links saya ya.. kalau sudi follow juga.. tq

    ReplyDelete
  21. cmel gila rumah dlm bus...hik3...ari ni laman kita len..esk plak laman kita len...;)

    ReplyDelete
  22. Suria: :)
    Julie: thanks sudi singgah
    Dhiashahida: betul2

    ReplyDelete
  23. Bitt: yezaaaaaaaaaaaaa
    Eintan: best nie

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels