Campaigns

Sep 14, 2012

# Suka-suka

Aparment paling mahal di Asia!

Assalamualaikum semua.....
Dah sarapan?..
Ok pagi nie nak ajak kawan2 layan
gambar apartment termahal...
hehhehh jom layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
Apartment ini telah di jual setinggi USD61 juta!
Apartment berkeluasan 576 kaki persegi ini terletak di Hong Kong, China.

61 comments:

  1. Elin: tue la smp tua x mampu ek

    ReplyDelete
  2. mcm nak tumbang je rupa bentuk apartment ni...berbelit2..hehe....tu yang mahal gaknya..

    Salam perkenalan..hehe

    ReplyDelete
  3. Halimaton: tue la apa yg mahal sgt tue.. adoi2
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. uii patut lerr mahal harganya... design bangunan cantik...dalam pon cantik :)

    ReplyDelete
  5. Cik Moon: mampu tgk je la
    Mrs.Eady: hehehe, pengsan

    ReplyDelete
  6. tgkkan lokasi dan struktur banggunan pon dah nampak mahallll...tgu kayo, musti beli, kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. ohw sangat cantik tp harganyapun sangat cantik :P

    ReplyDelete
  8. Saleha: tue la diaaaaaaaaaaa, mimpi je la

    ReplyDelete
  9. patutlah mahal.
    interior design pun sgt menarik.
    berbaloi la jugak kan. hehehe

    ReplyDelete
  10. santikk nye... atas bukit lak tu...

    ReplyDelete
  11. Sue: tue la mimpi je la sis
    Yunidati: yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. Apa yg best...tengok macam biasa jek...arkitekture luaran building la...

    ReplyDelete
  13. Cantik... Nk beli 2
    Bagi hadiah kat anum 1
    Hahaha

    ReplyDelete
  14. harga pun setakat boleh baca jelah Anum.. nk dapat beli hehe pikir2lah sendir

    ReplyDelete
  15. Tengok pic dr luar tu mmg cantik dan unik....

    ReplyDelete
  16. cantik tp x mampu la akakkkk dik nonnnnn

    ReplyDelete
  17. Fadzli: hehehe ada keuikannya
    azam: yahooooooooooo beli2

    ReplyDelete
  18. KA: sama la kita .
    Msred: unik kan sepdan ngan harga

    ReplyDelete
  19. Nureen: hehehe tue la mimpi je la

    ReplyDelete
  20. idaklah mampu nak membelinya.... ^_~

    ReplyDelete
  21. makkk aiiii.... 576kaki persegi je tuuu....

    ReplyDelete
  22. Edy: YE LA UMAH MAHAL
    Kazman: tau x pe

    ReplyDelete
  23. humangaihhhhh sape la yang beli kan, duit tu bagi kat masz lagi bagus..... haha

    ReplyDelete
  24. xmampu beli kta tgk gambar jela

    ReplyDelete
  25. eerrgghhhh...besar tu jer harge kemain mahal..!!

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum wbth sis anum...
    dah tukar lagu erk....ekekekkekek
    teringat lagi TA masa mula-mula tu singgah blog sis nie....
    ada lagu nie.....

    TA....singgah di pagi sabtu sis...

    ReplyDelete
  27. Amboi harga.... Kalau ada sedara duduk sana kan best, boleh tumpang tido sana hihihi

    ReplyDelete
  28. risau ler kalau nk dok kt apartmen tinggi mcm tu kt atas bukit.. gayat oii... heheh..

    ReplyDelete
  29. mak oiii..pengsan tgk kemahalannye:)

    ReplyDelete
  30. musang: tgk je la
    asty: hehehe
    Tirana: terima kasih sudi singgah

    ReplyDelete
  31. Yousof: yezaaaaaaaaa
    Solihin Zubir: seram.....
    maya: tue la

    ReplyDelete
  32. Tirana:waalaikummussalam
    semutsengal: wow
    mee Super: tau x pe

    ReplyDelete
  33. giler 576sqf harga mahal macam tu.....dream on ajer lah kan hehehe

    ReplyDelete
  34. cantik tp mesti mahal..eh cantik gmbar pngantin baru nie :)

    ReplyDelete
  35. Amanina: thanks
    hehehe
    mampu tgk je la mahal sgt2

    ReplyDelete
  36. mampu tengok je.. ;)
    design dia memang cantik.. ;)

    ReplyDelete
  37. Bitt: mahal kan
    Aizamia3:sama la

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/