Showing posts from September, 2012Show all
Bagaimana semut selesaikan bangkai anak ayam
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat pagi.... dah sarapan? Ok pagi ni Anum nak ajak kawan-kawan tengok macam mane semut selesaikan makanannya.. Jom kita laaaaayannnnnnnn Jangan tengok kalau loya  01  02  03  04  05  06 Ini adalah seekor anak ayam yang telah mati. Ins…

Read more
Bagaimana menanam bangkai ikan paus bunting
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini Anum nak share tentang Ikan paus yang telah mati.... Jom kita layaaaaaaaaan  01  02  03  04  05 Tempoh hari, seekor ikan paus yang bunting telah mati akibat penyakit yang dihidapinye. Ikan bersaiz 52 kaki panjang ini telah mati terap…

Read more
Macam-macam Ada.. hehe
Pin it

Assalamualaikum semua Sory hari ini Anum agak Bz.. So Anum nak ajak kawan-kawan layan video je la ok.. Layaaaaaaaaaaaaan Walau macam mane pun Samsung cube pwn3d Apple, bagi kami Apple tetap terbaik. Jangan nafikan. Booo! Wekk Puting beliung berapi ini berlaku di Curtins Springs,…

Read more
Bas sekolah bertukar menjadi tempat tinggal
Pin it

Assalamualaikum semua Apa Khabar?.. Dah Sarapan....? Ok pagi ni Anum nak ajak layan gambar Bus yang sangat cantik setelah diubah suai.... Jom kita layaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07 So kami dengar ade dari kalangan uols yang merungut harga rumah s…

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #21
Pin it

Assalamualaikum semua Jom layan spontaneous today..  01  02 Big Smile :)

Read more
Wordless Wednesday #41
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description  Age 24 = 2007 Age 25 = 2008   Age 26 …

Read more
Rumah Hijau terbesar di dunia
Pin it

Assalamualaikum semua Ok hari ini Anum agak bz... skit Jom kita layaaaaaaan je gambar rumah nie...  01  02  03  04  05  06  07  08  09 Rumah hijau “Garden of Eden, merupakan salah satu daripada tarikan utama di Cornwall, United Kingdom dan ia merupakan rumah hijau terbesar di dunia. Kubah tiruan in…

Read more
Beribu ketam berkumpul untuk ......???
Pin it

Assalamualaikum semua Apa khabar? Dah sarapan....? So macam mane last weekend? Ok pagi nie nak ajak kawan2 layan gambar ketam... Jom layannnnnnnnnnnnnnnnnn  01  02  03  04  05  06  07 Setiap tahun di kepulauan kecil St John, Amerika Syarikat, beratus-ratus ribu ketam pertapa (hermit crab) telah ber…

Read more