Campaigns

Aug 8, 2012

# Wordless

Wordless Wednesday #37

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description

 Chawan Cafe @ Publika, Solaris, Dutamas.
 bagi Anum semua makanan kat sini langsung x sedap
 ini sahaja boleh makan.. yg lain memang x best
 kurma ayam nie serupa ayam dalam tin.... from 5 anum kasi 2  saje rate
 peminat robot.....
cousin yang gila2

46 comments:

  1. Xsedap eh..nape sy nmpk mcm sedap jek?huhu

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: heehehehe
    Qaseh: itu la tapi pada pandngan anum la

    ReplyDelete
  3. tgk pn dh xde rasa nak makan.ehehehe

    ReplyDelete
  4. Titisan Hujan: luaran nampak best..... tapi bila masuk mulut... adoi2

    ReplyDelete
  5. ye ke Anum? hahaha..kak jue baru nak sajes kat seksyen berbuka puasa nanti..tak jadiklah..eheheheeh :P

    ReplyDelete
  6. Sangratoo: mengikut selera anum memang x best, kawan2 anum pun ckp x best.... daging salai je ok

    ReplyDelete
  7. nmpk cam shedap tapi tak shedap ek huhuhu

    ReplyDelete
  8. sweet umi: for me memang bad

    ReplyDelete
  9. la...baru nak repeat mkn kat sane lagi....ingatkan nak rasa menu yg lain....hari tu mkn daging salai je....eemmm

    ReplyDelete
  10. alamak banyaknyer makanan...nak sikit..sedap la pulok tu

    ReplyDelete
  11. lynda: tue la akak, pendapat anum la x sedap, tp sis cuba la
    Ardini: hehehhe

    ReplyDelete
  12. syawalsimpsons: hehehhehh x best

    ReplyDelete
  13. lorrr...xsedap,eh?baru trpikir2 nk try..presentationnya nmpag nice :(

    ReplyDelete
  14. nmpk je mcm sedap kan. ni yg org ckp indah khabar dr rupa. hehehehehehe...

    ReplyDelete
  15. lapo ni...tadi pagi sahur makan roti sekeping cicah milo jek

    ReplyDelete
  16. udang tu mcm nak makan jek....

    ReplyDelete
  17. KA tgk cam sedap... tu lah dun judge a book by it's cover, kena rasa baru tau sedap x sedap kan!

    ReplyDelete
  18. betul..memang tak best kat sini..nampak je sedap kan

    ReplyDelete
  19. btul tu kkdg gmbr cntik tp xsedap pun.. asalkan perut knyang sudah..hahah

    ReplyDelete
  20. QA: hehehe, tue la sis
    Sue: yezaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  21. Cikmot: la ye ke.... kenyang ke tue?
    Yunidati: x sedap, x fresh

    ReplyDelete
  22. KA: YEZAAAAAAAAAAAAA
    Cindyrina: itu la tipu je... hehe

    ReplyDelete
  23. Ros: ye la sis harga mahal kena la hidangan sedap

    ReplyDelete
  24. lah xsedap ke...xpe2 nanti pegi tmpat lain pulak

    ReplyDelete
  25. kah3x.... Robot tu pakai tongkat orang patah kaki laa...

    Ni naper tak selera ni.... tanda2x berbadan dua dah ni... huuu3x...

    ReplyDelete
  26. hoho x sedap ker.. nampak cam sedap jerk, tapi mee yang ada udang tu menggerunkan lah kaler dia.. cam pedas gilersss

    ReplyDelete
  27. Nampak mcm sedap jer, tapi tak sedap erk.

    ReplyDelete
  28. tgok presentation mcm best jer...

    ReplyDelete
  29. Kazman: hehehehe, bukan memang x sedap
    Maszmadi: pedas giler and memang x sedap

    ReplyDelete
  30. fiza: tue la tertipu ngan gambar
    Suria: tue la

    ReplyDelete
  31. kalau tak bes beli mahal2 rasa macam tak berbaloi sangat2 kan.. menyesalpun ada kan

    ReplyDelete
  32. Saleha: betul sgt2 dah la mahal

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum wbth sis anom...
    wah.....suka tgok robot tu.....

    ReplyDelete
  34. Tirana: waalaikummussalam wbth

    ReplyDelete
  35. sedapnya udang tuu. hati tu p cari, dah rm20 sekilo. tak jadi beli huhuu :D

    ReplyDelete
  36. As salam Anum,

    Solaris Dutamas... dekat sgt dgn ofis akak dulu...tp jarang pi makan sana...sekali sekala je :))

    ReplyDelete
  37. ct kektus: tue la udang mahal
    Marya: hehehe, ye ke.. off sis kat mane?

    ReplyDelete
  38. menu.. takleh tengok lelama.. terliur dibuatnya.. ;)

    ReplyDelete
  39. beauty sis :) actually , im new here . follow u done , hit me back :) thankssss ~

    ReplyDelete
  40. aizamia3: hehehe lex2
    yoon: my pleasure

    ReplyDelete
  41. Ingatkan sedap, nak ke pi try. Sib baik org dah ada wat komen. Kalau tak sedap, tak mo pi ler.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/