Campaigns

Aug 6, 2012

Gambar Amy Mastura

Assalamualaikum semua
Apa khabar semua?
Hari ini on je radio penuh dengan lagu2 raya
Tetiba rasa sedih plak dgr lagu raya
Rindu pada my mom....
Ok la hari ini Anum nak x tau nak update apa
sebab terlalu bz ngan assignment yang bertimbun
So Anum nak share gambar Amy Mastura yang terbaru
Comel kan amy nie... layaaaaaaaaaaaaan
 cutenya
 antara artis fav Anum
tetap manis

Share:

42 comments:

  1. walaupun da berusia 40an dia tetap cantik

    ReplyDelete
  2. cumill kan dier...muka tak makan dek usia kan

    ReplyDelete
  3. sangat comell..
    xmakan usia wajahnya tu..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/cantiknya-kurma-puasaku-kali-ini.html

    ReplyDelete
  4. redza: betul tue
    Mrs.Eady: yezaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. syawalsimpsons: tue la
    qasehraihan: sebab dia kecil molek hehe

    ReplyDelete
  6. suka ngan dia jugak..... cumel..

    ReplyDelete
  7. untung org kecik ni..xmkn dek usia

    ReplyDelete
  8. dia ni memang kecik molek orangnya... memang beruntung oran badan kecikni...

    ReplyDelete
  9. ttp maintain cantik lah amy mastura ni!

    ReplyDelete
  10. mesti anum minat amy coz anum pun kecil molek macam amy kan??? hehehe

    dah lama amy tak nyanyi lagu baru...

    ReplyDelete
  11. Cho Zila: hehehehe, tue la kan
    KA: macam budak2 je

    ReplyDelete
  12. Cik Asma: comel
    dwaty: hehehe, betul tue kecil molek

    ReplyDelete
  13. met her live once...mmg comelll and very down to earth :))

    ReplyDelete
  14. QA: betul2 baik plak tue x sombong

    ReplyDelete
  15. Assalamaulaikum wbth sis anum...

    Memang cantik amy mastura....

    ReplyDelete
  16. cikmot: tue la
    Titana: betul2
    comel kan

    ReplyDelete
  17. maintain jer cam muda remaja kan? camner nak dapat camtu ek?

    ReplyDelete
  18. Lidia: itu la kan kena tanya petua2

    ReplyDelete
  19. Salam...
    Cik Wife minat la kat Amy Mastura ni...Saye minat Amy jugak, Amy search...hehehe

    ReplyDelete
  20. Gugu: comel kan
    wardah: yezaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  21. she's so natural beauty. wpun dh berusia 40+, tp tetap anggun dan cantik. jeles mak! hehehe

    sesuatu istimewa utk korang! ---> http://suriaqistina.blogspot.com/2012/08/kad-raya-buat-pengomen-tegar.html

    ReplyDelete
  22. sekali imbas..macam Anum! hehe cute..

    ReplyDelete
  23. Bitt: heheheh, comel je
    Suria :)

    ReplyDelete
  24. pakaian amy mastura tu lawa lah anum..

    ReplyDelete
  25. imej anum kat sini pakai tudung kan...sorry jika salah..terbaik cantik entri dengan adanya artis ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum