Campaigns

Aug 28, 2012

FIND THE CAT!!!

Assalamualaikum semua
Apa khabar pagi nie...
Sebelum Anum bzkan diri
meh nak ajak kawan2 senaman mata
meh cari kucing yang tersembunyi....
KALAU MATA ANDA MASIH POWER ….
CARILAH KAT MANA SI KUCING BERADA 


Share:

34 comments:

  1. kat sebelah kiri (warna putih) tu ke? mcm tgh menyorok je. hehehe

    ReplyDelete
  2. semua dah nampak cam kucing je hehehe

    ReplyDelete
  3. kat belah kanan batu tu pnh join utk cik en..ngeh3..

    ReplyDelete
  4. amboii cam nak pecah spek sy cari kt manala tucen tersebut..sy nmpk semua cam muka tucen dah haa..berpinauuu

    ReplyDelete
  5. Nuyui: yezaaaaaaaaaa
    Rina: hehehe

    ReplyDelete
  6. idakler teman, mata dah tak berapa nak nampak...

    ReplyDelete
  7. dkt kanan dkt batu2 tu..
    mioww..
    hehe :D

    ReplyDelete
  8. kucing oh kucing..... di mana kau?...

    ReplyDelete
  9. mata dah berpinar nak carik...tak tau kat mana

    ReplyDelete
  10. fa: hehehhe
    Mrs.Eady: hehehhe, sis kena besarkan mata sis..

    ReplyDelete
  11. Titisan Hujan: yezaaaaa
    maszmadi: hehhehe

    ReplyDelete
  12. komen kat atas kata kat batu tapi akk tetap tak nampak...hahahaa

    ReplyDelete
  13. alamak,mata xckup tajam..xnmpk pn :(

    ReplyDelete
  14. ada2.. jumpak, dpn batu yg straiht ngan pokok kan

    ReplyDelete
  15. kira mata ai pow still power la ngeee...blh kiri yg half badan dia same color ngan batu n rumput tu....ngeee

    ReplyDelete
  16. mate tak cukup power..!!! siyes bertambah rabun nih...;p walaupon dah ade orang bagitau kat mane..tetap tak nampak...adeeyyhhh...

    ReplyDelete
  17. nampak dah... kucing tu warna belang kelabu juga kat tepi jalan berbatu tu kat sebelah kanan gambar... haaa3x....

    masih tak teruk lagi rabun warna...haaa3x

    ReplyDelete
  18. adoii. pengsan cari mana kucing. huhuuu




    ReplyDelete
  19. Kazman: hehhehe
    ct kektuS: hahhaa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels