Campaigns

Aug 14, 2012

# Sharing # Suka-suka

Bayi dibiarkan mati atas pagar

Assalamualaikum semua
Selamat pagi & Selamat Berpuasa
Sory la Anum dekat2 nak raya busy sangat2
nak update pun x sempat...
So pagi ini Anum update sebelum busy...
Sedih sangat2 tgk entry nie...
Jom nak share ngan kawan2
Bila Anum tgk je gambar nie laju airmata ini mengalir
Ya Allah siapa la yang tergamak buat keja macam nie kan...

40 comments:

  1. tak sanggup nak nengok...sedihnya...

    manusia berhati binatang...

    ReplyDelete
  2. mnausia yg lbh kejam dari binatang..semoga beliau sempat bertaubat sebelum dijemput kesana ..

    ReplyDelete
  3. Astagfirullahalazim.....apa ni..tsk tsk..sedihlaa ngkk! uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bagi kat aku pon takpelaaa.. :((

    ReplyDelete
  4. astagfirrullahalazim... kejam sungguh... kesiannya... ape dosa die ka... bg la kat sape2 yang nak.... letak la tempat yang selamat..... benci nye....

    ReplyDelete
  5. cikmot: sedih kan
    Kamsiah: betul tue

    ReplyDelete
  6. Mrs.Eady: x sanggup kan
    SangRatoo: tau x pe, org lain punya la nak anak

    ReplyDelete
  7. tak sanggup nak tengok.. uwaaaa.. :(

    ReplyDelete
  8. tak nak tgk...terus scrolll sampai bawah...sedey sangat....semut merah2 bagai..adoi

    ReplyDelete
  9. aku ada tgk kat mediamalaya pasal kes ni....mula2 mcm nak upload kat blog, tapi mcm tak gamak...sbb sedih sgt...huhu...

    ReplyDelete
  10. Lia: sedih kan
    syawalsimpsons: kejam

    ReplyDelete
  11. KA: JADIKAN PANDUAN
    wahida: sedih kan

    ReplyDelete
  12. Kenapalah manusia skang makin lama makin kejam..
    Binatangpun sayangkan anak

    ReplyDelete
  13. kejam betul...sapa la punya kerja ni...

    ReplyDelete
  14. nauzubillah.. ape ni.. kesiannye....... aish.... manusia skrg.

    jom baca kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/08/6-nikmat.html

    ReplyDelete
  15. ya ALLAH, sapa la yg sanggup buat bayi g2, dia sikit pon tak berdosa.. sedih betol..
    skrg ni org2 gini makin tak bertamadun.. klau dpt rasa nk pelempang kuat2..

    ReplyDelete
  16. suria: kejam kan
    L: macam2 kan

    ReplyDelete
  17. Nureen: ntah la masih ada ibu yang macam nie

    ReplyDelete
  18. i tak sanggup tengok..tak dapat bayangkan anak sendiri disakiti...nanges..

    ReplyDelete
  19. astaghfirullah, tergamaknya orang tu buat gitu... isk

    ReplyDelete
  20. aty: sedih kan sis
    maszmadi: tue la

    ReplyDelete
  21. ada yg nak anak tak dapat...yg dah dapat main buang2 pulak...kesian...

    ReplyDelete
  22. Salam Aidilfitri...

    Memang kejam takde sifat belas kasihan sedangkan haiwan pun ada sifat belas kasih sayang even haiwan sendiri tidak mempunyai akal seperti manusia...

    Sedih sangat.... :-(

    ReplyDelete
  23. Fadzli: tue la macam2 kan dunia sekarang
    Zul n Azizi: sedih kan

    ReplyDelete
  24. :((((

    anyway, i nak ucapkan slmt hari raya & maaf zahir batin anum:)

    ReplyDelete
  25. manusia sekarang kejam sggh..
    dik, selamat hari raya yer..
    maaf zahir & batin..
    ;)

    ReplyDelete
  26. Salina: terima kasih
    Hanis: tue la sis, kejam2

    ReplyDelete
  27. ni orang takde akal ni. haiwan pon sayangkan anak... aishhh....!

    ReplyDelete
  28. astaghfirullah al azim.. tergamak mak dia... :'(

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/