Campaigns

Aug 10, 2012

# Suka-suka

Awesome Glass Art

Assalamualaikum semua
Maaf hari ini Anum betul2 x de mood
So jom kita layan gambar2 nie 
 01
 02
 03
 04
cantik

41 comments:

  1. i kan mase pegnan dulu kalau nampak bende macam ni mesti rase nak gigit..kalau tak dapat i akan makan ais batu...teruk kan...huhu

    ReplyDelete
  2. cantiknya!! teringin jugak nak beli buat koleksi. tp harga mahal yg amat. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Cantik.

    Tak der mood napa sis?

    ReplyDelete
  4. masa akak pi Vietnam ada jual benda2 ni..tp mahal plak...

    ReplyDelete
  5. Memang cantik...tapi bukan senang nak membuatnya...kena berpanas-panasan main api membakaq kaca tu...

    ReplyDelete
  6. Nuyui: indahnya
    Mrs.Eady: :)

    ReplyDelete
  7. Aty: smp mcm tue ...
    Sue: cantik kan

    ReplyDelete
  8. Fiza: ermmmmmmmmmmmmmmm
    Gedek: belum uncle

    ReplyDelete
  9. Msred: cantik kan
    Suria: tue la mahal kan

    ReplyDelete
  10. Fadzli: betul tue, sebab tue harga mahal

    ReplyDelete
  11. wuuuu sanntikk comeii... eh Takder mood nape lakk ni, sok dah cutikan.. cik mama mai bawa mood tuk anum.. hehheheh. ^_~

    ReplyDelete
  12. Cik Mama:hehehhe, ye la kan.. penat ngan keja banyak, assignment bertimbun

    ReplyDelete
  13. Salam kenal.
    Blog cantek macam tuannya jugak...

    ReplyDelete
  14. Nieyl: tue la...banyak keja
    Mak Wardah: terima kasih

    ReplyDelete
  15. Tak dapat yang itik, dapat bunga dalam pasu tu pun jadi la.. ;D

    ReplyDelete
  16. mmg cantekk..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/berderai-jugak-air-mata-akhirnya.html

    ReplyDelete
  17. Patut ke berkaca, mood tadak rupanya. Huhuuhu

    ReplyDelete
  18. cantik tapi takut pecah... mesti kena jaga betul2 ni...

    ReplyDelete
  19. kaca2 ni cantik btol..cume xblh nk ltk kt umah akak lah,hehehe

    ReplyDelete
  20. kalau dpt yg last tu best giler... cantik sgt2!!

    ReplyDelete
  21. nak dapat yang lasttu.. cantik nyer...

    ReplyDelete
  22. cantik bangat tu.. takutnya nak pegang takut jatuh pecah..hehee :)

    ReplyDelete
  23. yang katak tue soo chomel..
    anum... emailkan address nak bagi souvenier biasa biasa ajer for anum guess my WW certeka aritu

    lidiasuraya@gmail.com yer num, tq

    ReplyDelete
  24. Yousof: hehehe
    Hanis: cantik kan
    qaseh: terbaik

    ReplyDelete
  25. nazri:muakakkakka
    dwaty: kena jaga elok2
    wahida: hehe

    ReplyDelete
  26. mama_umar: la ye ke
    Cik moon: terbaik
    Zana: suka2

    ReplyDelete
  27. Cho Zila: best2
    Lia: hehehe, hati2
    Lidia: thanks...

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum sis anum...
    tak berani la nak simpan coz anak2 saya still kecik2 lagi....dan lasak...nnt pecah......

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/