Showing posts from August, 2012Show all
SPONTANEOUS THURSDAY #19
Pin it

Assalamualaikum semua Jom layan spontaneous today....  x sabar nak balik.. so ada cuti nak balik kg aku plak..   kampung ku.... tempat ku membesar..  x sabar nak jumpa mok..... juadah yang menanti.... laksa lemak....

Read more
Wordless Wednesday #39
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description  01  02  03  04  05  06

Read more
FIND THE CAT!!!
Pin it

Assalamualaikum semua Apa khabar pagi nie... Sebelum Anum bzkan diri meh nak ajak kawan2 senaman mata meh cari kucing yang tersembunyi.... KALAU MATA ANDA MASIH POWER …. CARILAH KAT MANA SI KUCING BERADA

Read more
Gambar Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal dan Husna
Pin it

Assalamualaikum Semua Masih dalam mood raya ke kawan2 blogger nie..? Anum mood raya dah x dah yang tinggal mood nak siapkan semua assignment yang banyak nie pening2.... ok la Anum nak share gambar pernikahan Ustaz Don.... Jom kita layaaaaaaaaaaaaaan Maaf pada semua kawan2 Anum memang x sempat nak t…

Read more
Bayi dibiarkan mati atas pagar
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat pagi & Selamat Berpuasa Sory la Anum dekat2 nak raya busy sangat2 nak update pun x sempat... So pagi ini Anum update sebelum busy... Sedih sangat2 tgk entry nie... Jom nak share ngan kawan2 Bila Anum tgk je gambar nie laju airmata ini mengalir Ya Allah siapa la yan…

Read more
Awesome Glass Art
Pin it

Assalamualaikum semua Maaf hari ini Anum betul2 x de mood So jom kita layan gambar2 nie   01  02  03  04 cantik

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #17
Pin it

Assalamualaikum semua Apa nak update nie ek... ermmmmmmmm hehe, hari ini x tau nak tulis entry apa So layan je la spontaneous nie... Jom kita layaaaaaaaaaan  01  02  03  04 There are so many stores that are offering big discounts  and deals right for syawal coming soon.  You just need to be …

Read more
Wordless Wednesday #37
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description   Chawan Cafe  @ Publika,  Solaris , …

Read more
Wall-E yang direka seorang geek
Pin it

Assalamualaikum semua sekejap je masa berlalu kan hehehe, my life stay bz dgn assignment yang bertimbun hehehhe, penat sangat2.. ok la sebelum bzkan diri Anum nak ajak kawan-kawan layan rekaan Wall-E.. Ingat tak ngan cerita nie dulu.. Anum suka sangat ngan Wall-E nie..   Seorang   computer programm…

Read more
Gambar Amy Mastura
Pin it

Assalamualaikum semua Apa khabar semua? Hari ini on je radio penuh dengan lagu2 raya Tetiba rasa sedih plak dgr lagu raya Rindu pada my mom.... Ok la hari ini Anum nak x tau nak update apa sebab terlalu bz ngan assignment yang bertimbun So Anum nak share gambar Amy Mastura yang terbaru Comel kan am…

Read more