Campaigns

Jul 18, 2012

Wordless Wednesday #35

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 masuk je office banyak keja... nak settlekan
 dengan assignment study lagi...
but stay happy with my exam result..
Alhamdullilah
Share:

28 comments:

  1. alohai siannyer..... moga dapat tenangkan fikiran n boleh selesaikan tugas2 tu yerk...

    ReplyDelete
  2. jenjalan kat sini n follow.. =)

    ReplyDelete
  3. pelangi chenta: insyaallah
    syawalsimpsons: baiklah

    ReplyDelete
  4. Nazayiena: terima kasih
    Maszmadi: insyaallah sis

    ReplyDelete
  5. Nieyl: thanks i will follow u back
    Redza: hehehe

    ReplyDelete
  6. zana pun makin banyak keje.. nak selesaikan banyak benda be4 raya.. takut raya nnti ada yg fikir keje la pulak...

    ReplyDelete
  7. tahniah dpt result yg baik... teruskan usaha Anum

    ReplyDelete
  8. fiza; thanks a lot
    Zana: betul tue......

    ReplyDelete
  9. tahniah anum ! and KA nak wish selamat berpuasa juga yek

    ReplyDelete
  10. KA: thanks selamat berpose jugak utk KA

    ReplyDelete
  11. Mencabar tue
    Tera nk senang kemudian
    So fighting na

    ReplyDelete
  12. Lady Ayu: ye la kan... sgt mencabar

    ReplyDelete
  13. kalau kita buat apa2 dengan ikhlas dan redha,apa yang kita buat pasti menjadi..
    tahniah..:)

    ReplyDelete
  14. diana: insyaallah pesanan yang berguna

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah n tahniah :) ingt akk dh stop blog jap.. duk masuk xbley.. skrg da aktiff dah :)

    ReplyDelete
  16. nureen pon sama.. bz sgt2.. tue yg jarang berbw huhu

    wah, tahniah2.. :)

    ReplyDelete
  17. Busy2 pun sempat gak buat satu post...hehehehe

    ReplyDelete
  18. Ros: thanks dik
    Nureen: terima kasih sis.. sama la kita kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum