Campaigns

Jul 4, 2012

Wordless Wednesday #33

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description


 01
02
Share:

40 comments:

  1. Sue: thanks sis
    Mrs.Eady: thanks

    ReplyDelete
  2. aloor ciann
    ada apa2 ke dik ?? ekekke ;))

    ReplyDelete
  3. olor ciannyer..bykkan rehat yer... :P

    ReplyDelete
  4. always be take good care there aa dear..may gbu=)

    ReplyDelete
  5. Nuyui: thanks yui
    Ieda: belum lagi sis

    ReplyDelete
  6. Ros: insyaallah
    Eyanz: thanks sis

    ReplyDelete
  7. take care anum..jgn stress2...

    ReplyDelete
  8. sekarang dah berdua.. takpe.. mintak cik abang jaga.. ;)

    moga cepat sembuh ye Anum.. ;)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Anum....

    Tengok link pada sijil tempat kedua tu ye...http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/07/keputusan-lima-pengomen-tegar-terbanyak.html

    Tunggu email je ni....TQ

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Zul n Azizi: hehehe
    baiklah
    thanks

    ReplyDelete
  11. sama la..akak ko ni pun bz dik nun...

    ReplyDelete
  12. Get well soon & take care.

    ReplyDelete
  13. jaga diri ok...
    selalu datang sini hari rabu yerk...

    ReplyDelete
  14. samo la diri ni pon tak sihat jugak...ngah komen ni pon dok lap2 hidung..alahai

    ReplyDelete
  15. syawalsimpsons: hehehe, musim x sehat nie

    ReplyDelete
  16. Rina: lum lagi
    Papa Mifz: belum la hihi

    ReplyDelete
  17. ni mesti penat travel ke perlis ni.... tak pee... kan hari bahagia tu...

    ReplyDelete
  18. jangan lupa makan ubat kak. :D

    ReplyDelete
  19. Kazman: insyaallah
    Siti Kektus: baiklah
    Saiazuan: me too

    ReplyDelete
  20. baru2 lepas kawen meamng biase macam ni..perubahan hormon dan kehidupan...i dulu pon macam tu..n bise gak kawan2 yang baru kawen macam tu..eerr..mungkin gak kebetulan..;) ape2 pon..banyakkan rehat key..plz take a gud care of urself..:)

    ReplyDelete
  21. anum, kalau x sihat cepat2 gie klinik k.. jgn sampai melarat lak..

    take care my dear!

    ReplyDelete
  22. wahhh,

    siap ada tanda tangan tuu.


    cool !

    ReplyDelete
  23. Aty: thanks sis, lagi satu cuaca yang panas nie
    Zana: thanks zana

    ReplyDelete
  24. Selamat mengjadapi kesibukan dengan senyuman.. (masa komen ni dibaca mungkin kau dah relax sikit) ;D


    Psst: kau nampak manis bila bertudung, kalau tak tunjuk gambar tanpa tudung pun blog ni tetap cun. (pendapat je) ;)

    ReplyDelete
  25. Yousof: thanks atas komen anda hahaha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum