Campaigns

Jul 26, 2012

# Suka-suka

Underwater photos

Assalamualaikum semua
Apa khabar hari ini..?
Sekarang Anum dah jarang nak update entry
sebab bz tahap gaban...
ok pagi nie Anum nak ajak kawan2
layan gambar underwater pulau Sipadan...
Sambungan daripada entry sebelum ini..
Jom layaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03 
 04
 05 
 06
 07
 08 
cantik sangat2.....

44 comments:

  1. subhanallah. sgguh indah ciptaan ALLAH..

    ReplyDelete
  2. cantiknyer +indahnyer ciptaan allah s.w.t ni....

    ReplyDelete
  3. nuyui: betul2
    syawalsimpsons: betul tu

    ReplyDelete
  4. Subhanallah cantik betul pemandangan dlm air ni..

    ReplyDelete
  5. cantik kan, lebih seronok kalau dpt tgk sendiri...:)

    ReplyDelete
  6. Cantik,,..masya allah.. Best dpt hayati secara livE :)

    ReplyDelete
  7. KA: Cantik kan
    Zulaikha: betul2

    ReplyDelete
  8. Mrs.Eady: cantik kan hidupan laut
    Ros:betul tue

    ReplyDelete
  9. wah!suke la n3 nie..sejuk je mate memandang hidupan lauk tuh..;)

    ReplyDelete
  10. ada yg chomel ada yg buat ai geli tengkuk uwaaaaa

    ReplyDelete
  11. cantik nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee///

    subhanallah

    ReplyDelete
  12. subhanallah..mmg pulau impian utk diving nih

    ReplyDelete
  13. subhanallah..indahnya ciptaan Ilahi. sgt2 cantik!

    ReplyDelete
  14. eeeee liutnyer ikan 1st tu.....

    ReplyDelete
  15. Mama Umar: yezaaaaaa
    Sue: sgt2 cantik kan

    ReplyDelete
  16. waooow..kagum..!!! ciptaan Allah memang hebat..:) camera canggih..;p

    ReplyDelete
  17. hanya mampu berkata subhanallah....

    ReplyDelete
  18. aty: betul tue
    redza: syukur2 dpt melihat keindahan

    ReplyDelete
  19. kalau dpt tgk sendiri misti lagi best..tp takkan sbb sy penakut air hihi

    ReplyDelete
  20. antara pulau yg tercantik di dunia... tu la pulau sipadan.... hidupan laut yg memukau...

    ReplyDelete
  21. Soly Solicious: betul2
    Suria: :)

    ReplyDelete
  22. salam anum..set normal berharga antara rm 2366-2800
    tapi skrg tgh offer kalau anum beli 1set bermula dari rm 1700++ berdasarkan saiz badan kite..

    nak tahu boleh pm makneng.tp kalau segan nak call ke email pon boleh maswana1984@yahoo.com

    produk ni lifetime warranty

    ReplyDelete
  23. Pink Lavendar: ok sis nanti anum email

    ReplyDelete
  24. betul, cantik sgt... tanda kekuasaan DIA

    ReplyDelete
  25. tu pasal papa mifz suka lautan sebab dapat lihat semuo nih dgn mata sendiri...;)

    ReplyDelete
  26. Papa Mifz: yezaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  27. suami akak dah penah dive sipadan.. dia kata memang cantik sesangat... akak tak pernah sampai lagi.. isyh teringinnyer tapi dah lama tak turun laut...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/