Jul 24, 2012

Sipadan, Sabah

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah hari ini masuk hari ke-4
kita berpuasa... Anum memang x sempat nak update @
nak blogwalking, memandangkan keja sekolah yang menimbun...
anyway hari ini curi jap masa update....
Entry hari ini nak ajak kawan-kawan lihat
keindahan pulau Sipadan.... 
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
indah kan.... kalau stress atau ada problem leh la
datang tempat nie.....
Share:

59 comments:

  1. memang superb cantik pemandangannyer.of course boleh hilangkan stress.tapi nak ke sana kena fikir banyak kali.ongkosnyer lagi.hehehehe

    ReplyDelete
  2. subhanallah mmg cantik ....bila la dapat g sana ni hehe

    ReplyDelete
  3. pelangi chenta: betul tapi x semahal oversea la.. bleh kumpul skit2
    Mrs.Eady: smile

    ReplyDelete
  4. Phat: insyaallah boleh kena usaha skit

    ReplyDelete
  5. nieyl pun last year dah pegi dah sabah...hihi~igt nak honeymoon hujung tahun kat sane lg...hihihi

    ReplyDelete
  6. memang pulau sipanan ne adalah salah satu list tempat impian yg nak pegi...bila ye dapat rasanya dpt merasa ke sana...hahahah

    ReplyDelete
  7. Nieyl: best kan....
    Lynda: insyaallah ur dream come true

    ReplyDelete
  8. Cantik! Cantik! Bila lah nak sampai sini... heee~

    ReplyDelete
  9. INGATKAN ANUM NAK HONEYMOON KAT SIPADAN...

    P/S: SAYA PUN X SAMPAI LAGI... HUHUHU

    ReplyDelete
  10. Redza: senyum
    Eida: kumpul2

    ReplyDelete
  11. syawalsimpsons: indah kan
    dwaty: insyaallah angan2 je

    ReplyDelete
  12. Bestnye...teringin sgt nk pegi...baru plan nk gi dh sangkut lg sorg...cancel la jwbnye...hahahaha...

    ReplyDelete
  13. Amen: la ye ke.. x pe murah rezeki

    ReplyDelete
  14. mmg cantik betulah Anum

    ReplyDelete
  15. cantiknye laut kat sabah :) tenang je tengok

    ReplyDelete
  16. memang cantikkk.... tapi kan kat langkawi pun ada tempat ala2x macam ni... save sikit bajet.... heee3x

    ReplyDelete
  17. Titisan Hujan: hehehe
    Ardini: betul kan, sgt indah

    ReplyDelete
  18. Kazman: tue la langkawi dah pg dah

    ReplyDelete
  19. kalau dah sampai sini, tak diving mmg rugi...

    ReplyDelete
  20. mmg indah tp sy lum penah smpi..kalau smpi pon misti x diving sbb sy penakut air hahah


    anum cikgu kah?

    ReplyDelete
  21. jernih gile air dia... anum g honeymoon sini ke??? mahal tak nk g sini? nk gak honeymoon sini >_<

    ReplyDelete
  22. teringin sangat nak pergi huhu
    cantik! arghh tension tengok -_-

    ReplyDelete
  23. udah sampai lom??
    makneng lom penah sampai lg sipadan

    ReplyDelete
  24. cantiknyer..... tingin nak pi...

    ReplyDelete
  25. Pink: best kan kalau udah smp
    Maszmadi: best nie sis

    ReplyDelete
  26. Cantiknya Pulau sipadan,jernihnya airnya.

    ReplyDelete
  27. tu la ramai yg cakap best tempat tu..tapi tunggu doubleIS beso skit baru layan kot :)

    ReplyDelete
  28. Bitt: betul tue.. bwk double s sekali

    ReplyDelete
  29. MASYALLAHHH... cantiknya.. jernih betul kan..

    ReplyDelete
  30. Cantiknya subahanallah!!
    Ntah bila merasa nak p sana..
    Anum, slmt brpuasa.. ;D

    ReplyDelete
  31. pernah gi sekali..mertua saya bawak..maklumlah , org sabah...

    errr...lagu ni memang sodap !

    ReplyDelete
  32. cantiknya...jernih je air nya...

    ReplyDelete
  33. MMG TERINGIN NAK KE SIPADAN TAPI REZEKI BELUM ADA..^_^

    ReplyDelete
  34. sipadan ni mmg marbeles... teringin sgt nak pegi..ntah bile lah tu..uhuk uhuk

    ReplyDelete
  35. mmg sgt cantek, tp ntahlah bila nak sampai sana, hehhhe

    ReplyDelete
  36. cantik!!! harap dpt pergi sana 1 hari nanti..

    ReplyDelete
  37. As salam Anum,

    Apa khabar dik? Mabul Island mmg superb! Akak tak pernah smp ke sana lg..insya'ALLAH kalau esok2 ade rezeki ;))

    Cantik gambar wedding tu! Tahniah! Wish you happily ever after! Barakallahukuma...

    ReplyDelete
  38. Azian: ye la sis, ciptaan allah memang tiada tandingan
    salina: selamat berpuasa sis
    a.samad: bestnya

    ReplyDelete
  39. diana: tue la kan
    Bui: bestnya sis jom pg sama2
    maya amir: syok kan, lepaskan stress

    ReplyDelete
  40. zulaikha: insyaallah smp one day
    cik moon: betul tu
    zana: yezaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  41. dulu2 pernah berangan nak gi hanimun kat sini...tapi tak dapat..sebab banyak sangat hal nyer..n yet mase lepas kawen ngah angin monsun..takut nak gi laut..huhu..haa..sampai ke sudah tak dapat gi..

    ReplyDelete
  42. aty: ye la sama la ngan kita
    berangan je la

    ReplyDelete
  43. mahal x water chalet dia...oho..honeymoon kat sini eh...

    ReplyDelete
  44. Insyaallah suatu hari nak pergi Sipadan :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG