Campaigns

Jul 10, 2012

Sekitar majlis malam berinai Ella

Assalamualaikum semua
Dah Sarapan? Anum sarapan makan nasi goreng pagi nie.
Ok hari ini just nak share gambar2 Ella sekitar majlis berinai
Anum salah seorang peminat Ella
Rock la katakan..hehhe
Jom kita layaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
Ella Aminuddin akan berkahwin dengan pasangannya, 
Azhar Ghazali. Majlis resepsi akan dibuatpada bulan Disember kelak.

Share:

34 comments:

  1. kan cantik dia sanggul cam gitu...takdelah nampak serabai...hahaha

    ReplyDelete
  2. Cikmot: betul tue.. lagi comel

    ReplyDelete
  3. geram pulak tgk mase majlis nikah dia tu. sungguh serabai dan x terurus! kan manis bila bersanggul mcm ni.

    (psstttt..cantik header baru tu!)

    ReplyDelete
  4. betulla klau dia wat rambut terikat kemas macam tu lebih cantik dan lawa lah! nmpak sweet sgt

    ReplyDelete
  5. Sue: tue la kan. sis
    Kesuma: betul setuju 100%

    ReplyDelete
  6. mmg rock la ella ni...

    tahniah buat ella.

    ReplyDelete
  7. Afasz: tue la smp nikah pun nak rock kan
    hehe

    ReplyDelete
  8. knp la masa nikahnya tu serabai...mmg la dia ratu rock..tp mcm x kena la...hope masa majlis resepsia dia nanti lagi cantik..kan?

    ReplyDelete
  9. comel jer ella nih.mcm 20 an jer plak bila tgk die

    ReplyDelete
  10. Suria: tue la, kalau sanggul mesti cute
    Bazilah: betul2

    ReplyDelete
  11. hurm, nak tunggu resespi dia bulan doblas nanti.. lama tu...

    ReplyDelete
  12. maszmadi: tau x pe... hehhe bz

    ReplyDelete
  13. dia sgt sweet...tak pernah nampak tua...

    ReplyDelete
  14. alhmdulillah ..dah jadik bini org dh ;)

    ReplyDelete
  15. jodoh di tangn tuhan..da smpai masa akan kawen jugak

    ReplyDelete
  16. alalaaa... cumil tul la ella tu.... xcam 46 pon... eee geram..hhee

    ReplyDelete
  17. kawin gak auntie ella ni.. ehh kak ela..hehe :D

    ReplyDelete
  18. Redza: ye betul
    Msred: ye la sweet je

    ReplyDelete
  19. Lady Ayu: best kan, anum pun nak jadi cm ella
    awet muda
    hahah

    ReplyDelete
  20. cantik tp part rambut tu xcantik.. huhu... semoga ella bahagia hingga syurga..;)

    ReplyDelete
  21. ella nampak cantik bersanggul camtu..simple tapi cantik..

    ReplyDelete
  22. ella dan manjanya tidak dapat dipisahkan :D

    ReplyDelete
  23. selamat pengantin baru buat ella

    ReplyDelete
  24. Ardini: yezaaaaaaaa
    Yunid: amin

    ReplyDelete
  25. akhirnya kan?

    jom tengok entry ini http://www.nurfuzie.com/2012/07/perbezaan-makna-konvensyen-dan.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum