Campaigns

Jun 4, 2012

Taman Sains di Paris

Assalamualaikum semua
selamat pagi.. dah sarapan?
pagi ni Anum nak share gambar
Taman Sains yang sangat cantik
Ianya terletak di Paris...
Jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
cantik kan... kalau mcm nie punya Taman
comfirm anak-anak suka pergi..
Share:

18 comments:

  1. Ni bru btui taman sains.. Tp malaysia kita byk melabur ke arah lain..hahha

    ReplyDelete
  2. ni bukan cantek je, ni smart sgt dah nih, menariknyaaaaa..

    ReplyDelete
  3. Ros: ye la kan, kalau ada kat malaysia best kan
    Cinta Zulaikha: tertarik

    ReplyDelete
  4. nice kan
    canggih giler
    selalu gak tgk pics ni kat album kawan2 kat paris tue @.@

    ReplyDelete
  5. Lady Ayu: best kan , kalau ada kat malaysia

    ReplyDelete
  6. bukan anak-anak jer mak anak-anak pon teruja nk pegi hihi

    ReplyDelete
  7. Kalau cenggini mak budak pun suka g....

    ReplyDelete
  8. Rina: betul tu
    Msred: yezaaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. jgn kata anak2, mak budak ni pun berkenan.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. waahh moon plak excited...rasa mcm nak g sana je.. hehe

    ReplyDelete
  11. cikmoon: best kan kalau dpt pg

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum