Campaigns

Jun 1, 2012

# Suka-suka

Iceberg yang terpisah dari Antartica

Assalamualaikum semua
Hari ini dah hari Jumaat
Hari yang paling indah...
Hehehe, ok pagi ni Anum nak ajak
Layan gambar2 Ice yang sangat cantik
Jom kita layaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
Ketulan-ketulan iceberg ini telah terpisah dari gugusan ais di Antartica.
Kelajuan angin telah membentuk iceberg ini menjadi suatu sculpture yang cantik.

36 comments:

  1. subhanallah... cantik sangat! have a great day ahead dear! ;)

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady:cantik kan
    Cik Ika: ye betul

    ReplyDelete
  3. subhanallah....


    cantik2 rupa iceberg yerkk.. bila angin bertiup...ais makin cair.. maka terbentuklah sebegitu rupa..kan..kan

    ReplyDelete
  4. Cik Moon: betul pandai cik moon nie

    ReplyDelete
  5. nuyui: best kan kalau dpt tgk real

    ReplyDelete
  6. SubhanaAllah cantiknya.....
    x dpt pegi sana tgk gambar pun jadilah.

    ReplyDelete
  7. Cantik.. :) tanda2 kiamat pun ader ni :p

    ReplyDelete
  8. Nazayiena: sama la
    Ros: betul2

    ReplyDelete
  9. cantik..tp kalau cair boleh menigkatkan paras air di muka bumi nih

    ReplyDelete
  10. subhanallah..cantiknya ciptaan Allah SWT..tp dlm mase yg same takut jugak klau ais tu cair kan..hehehehe

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/06/setiausaha-super.html

    ReplyDelete
  11. redza:betul tue
    sue: subhanallah..

    ReplyDelete
  12. Allah Maha Besar..

    Yang keempat tu paling cool! ;D

    ReplyDelete
  13. ini tandanyer dunia makin panas...laut makin luas nnt....but seriyess cantek :p

    ReplyDelete
  14. Subhanallah... Sgt2 cntik...

    ReplyDelete
  15. takleh nak imagine tahap kesejukan kat tempat ni mcm mana..>_<

    ReplyDelete
  16. Yousof: yezaaaaaa
    Annisa mulia: :)

    ReplyDelete
  17. Lady Ayu: yezaaaaaa, pandai sis
    Hanis: betul, x terkata-kata

    ReplyDelete
  18. Boleh pecahkan sikit buat ABC...?

    ReplyDelete
  19. subhanallah.. rajin anum share gmbr2 ciptaan Illahi :)

    ReplyDelete
  20. cantik... bentuk yang dibentuk oleh angin... hehe..

    ReplyDelete
  21. terbentuk secara semulajadi..mmg mengagumkan..subhanallah!

    ReplyDelete
  22. nampak dah macam diukir2 jek kan...cantek sgt.

    ReplyDelete
  23. Cantik dan juga peringatan yg kita makin tenggelam.

    ReplyDelete
  24. gedek: pasti sedap
    saiazuan: hehehe, x de idea nak buat entry nie

    ReplyDelete
  25. cik kay: yezaaaaaaa
    Rina: betul tue

    ReplyDelete
  26. Zul: :)
    Zulaikha: betul tue, kuasa allah kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/