Campaigns

May 17, 2012

SPONTANEOUS THURSDAY #15

Assalamualaikum semua
Bestnya kalau hari ini hari cuti
Semalam hujan lebat sangat2..
Pagi tadi nak bangun dah malas
hehe, hari ini x tau nak tulis entry apa
so mcm x jadi spontaneous la nie..
ok pagi nie nak ajak kawan2
tengok Rumah moden di Korea Selatan
Jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
cantiknya....
Share:

54 comments:

  1. theyols suka sgt yg banyak cermin mcm ni ekkk....

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: best nya kalau dapat kan
    Lady Ayu: nampak lagi luas kan

    ReplyDelete
  3. rumah ker..fuyooo....mcm hotel..

    ReplyDelete
  4. Fieda: gempak kan
    Nuyui: terbaik kan

    ReplyDelete
  5. As salam Hanum,

    Subhanallah, mmg cantik rumah tu... Kalau akak dpt tinggal dlm umah tu, mesti lotih nak ngemas... Byk sgt tingkap...hehehe... Tp biasanya org kaya punya klau mewah mcm ni...Haruslah ada maid..ye tak...hehhee :)))

    Thanks ye dear sudi singgah & rajin komen blog akak :)))

    ReplyDelete
  6. kalo la dpt mmg xkeluar rumah la pegi mn2.

    http://johariblogger.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Marya Yusof: hehehee, memang best kan sis, kalau umah dah besar mcm nie comfirm ada maid
    Jo-Blogger: best2

    ReplyDelete
  8. sgt cantik.. ni mula la nk berangan kan.. klau la umah nureen mcm ni perggghhhh...

    ReplyDelete
  9. Nureen: best kan, anum pun tgh berangan

    ReplyDelete
  10. Nureen: best kan, anum pun tgh berangan

    ReplyDelete
  11. cantik nye ...nampak mewah sgt. >_<

    ReplyDelete
  12. Cik Farizam: bestnya kalau dapatrumah mcm nie

    ReplyDelete
  13. ada org duduk ke rumah cam gini. rasa org kat luar nampak segalanya apa yg berlaku kat dalam.. bahaya ni

    ReplyDelete
  14. cntinyer..kalau umah kat malaysia jenuhla kena masuk pencuri..hahaha

    ReplyDelete
  15. Nazri: ada la bro.. cantik..
    Ros: ye la kan. kecuali kaya la

    ReplyDelete
  16. wow...terpegun seketika..
    suke dtg blog anum..sbb anum post gmba yg luar biasa..thx sharing ;)

    ReplyDelete
  17. cantik! kan best klau dpt rumah mcm ni..tp agak bahaya klau cermin tu clear without tinted..agagagagaga.. :D

    ReplyDelete
  18. intan: hehehe, most welcome
    sue: hehee, ye la sis kalau x pencuri senang buat keja

    ReplyDelete
  19. beznyer lau umh ni umh sy.. hehe..

    http://ruangannazira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. byk duit boleh buat rumah besar2 camtu kalau tak tengok gambar jela

    ReplyDelete
  21. memang best la rumah ni.... berapa juta la agaknya.... kat puchong ni rumah view tepi tasik bekas lombong aje pun dah sejuta harganya...

    ReplyDelete
  22. Taufiq: cantik kan , unik
    nazira: best kan

    ReplyDelete
  23. redza: ye la sama la kita
    kazman: pengsan nak beli

    ReplyDelete
  24. sis, sy pun xda idea nk buat entri spontan hehe

    bestnya kalo ada rmh camtu :)

    ReplyDelete
  25. amboii santek sangat gerun plak nak duduk... hehehehe

    ReplyDelete
  26. ai nyaris terlajak pagi tadi sebab hujan lebat ditambah pulak dak Nuha meragam takmo tidur.. nasib baik anak2 sempat bangun ke sekolah..

    ReplyDelete
  27. sutera kasih: best kan, sama la kita layan gambar je la
    Lidia: hehehe

    ReplyDelete
  28. aizamia3: ye la kan.. hahhaa

    ReplyDelete
  29. waaa malunyee amik gmba umah pia..kah kah..BERANGAN je kan...santekknyeee dear...tggu bulan jatuh ke riba jela jwpnyeee...

    ReplyDelete
  30. ZSqueenbee: hahahaha, ye la kan

    ReplyDelete
  31. wah.. ini memang moden habis ni... dinding dia pun kaca.. :)

    ReplyDelete
  32. serius terbaik la rumah2 tu...

    ReplyDelete
  33. cantik!! modern dan kelasss!!

    ReplyDelete
  34. Cantik juga rumah moden nie ya....

    ReplyDelete
  35. Pergh! (3kali) ;D


    Betul² rumah moden ni. Sempat berangan kejap dapat lepak² kat rumah hebat tu kejap.. hehe

    ReplyDelete
  36. perrghhhhhhhh...

    best laa plak kalo dapat rumah camnie kan..kan...

    ReplyDelete
  37. apa ni? ambik gambar rumah uncle tanpa kebenaran...?

    haha

    ReplyDelete
  38. bestnya rumah nie :) besar pulak

    ReplyDelete
  39. Bestla kalau byk duit, leh design rumah ikut sukati...hheee

    ReplyDelete
  40. Cik Kay: hehehe, cantik kan
    Papa Mifz: best kan

    ReplyDelete
  41. Deqlis: terbaik
    Nazayiena: cantik kan

    ReplyDelete
  42. Cik Ecah: yezaaaaaaaa
    YOUsoF: HAHAHHA, alangkah bahagianya

    ReplyDelete
  43. Cik Moon: yezaaaaaaaaaaa
    gedek: hahhahhaa, ala pinjam je

    ReplyDelete
  44. Seledang Merah: hehehe
    Amanina: boleh lari2

    ReplyDelete
  45. msred: berangan je la kita kan..hehhe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum