Campaigns

May 8, 2012

Proton Pahlawan Concept

Assalamualaikum semua
Selamat pagi .. dah sarapan?
Pagi nie Anum rasa macam x sedap badan
Nak makan pun x ada selera...
Tekak pun dah sakit.... oooooooo
Tidak jauhkan lah daripada Demam.....
Ok jom kita layan gambar2 proton..
 Pronton Tuah
 menarik
 Pronton Jebat
 gempak gak...
 Pronton Kasturi
 terbaik design ni
 smartnya dalam dia..
 Pronton Lekir
 sport..
 cool
 Pronton Lekiu
so macam mane kawan2?
tertarik tak..
kalau anum comfirm tertarik dgn design yang
sangat sport.. iaitu Lekir....

Share:

43 comments:

  1. makin lama makin cantik design kereta nie.rambang mata dok tengok

    ReplyDelete
  2. Edura: gempak kan design pronton

    ReplyDelete
  3. cantik...nak share jugak lah ye...

    ReplyDelete
  4. dalam niat nak beli inspira.... dapat je terus nak solek jadi evo X.... peerghhh... marvelesss...

    ReplyDelete
  5. Kite suka yg design lekir tu. Nmpak style. Hehehe

    ReplyDelete
  6. kazman: sangat hebat
    siti kektus: huhu, cantik kan

    ReplyDelete
  7. vote for lekir! sgt sporty n class!! aritu rasenye pernah tgk kereta2 ni mase perarakan ape ntah..tp serius mmg cantik2!

    warna putih mmg class la! i lioke!!

    ReplyDelete
  8. i pun terdetik ckp mesti ramai suke lekir...hehehe

    ReplyDelete
  9. nuyui: cantik kan
    sue: yezaaaa.. lekir terbaik berapa ek harga dia

    ReplyDelete
  10. maya amir: yezaaaaaaa.. sport lagi

    ReplyDelete
  11. Semuanya cantik,tp pilih lekir dr yg lain...

    ReplyDelete
  12. design semua tiru keta import even cantek tp x der melambangkan PROTON ituew sendiri....

    ReplyDelete
  13. cantek²kan Proton skrg.. sudah maju :)

    ReplyDelete
  14. Bila la nak nampak on the road keter ni.. nak tgk betapa encemnyer keter ni.

    ReplyDelete
  15. hee akak penah buat entry proton ni dulu tapi ada satu extra Proton Tanggang hahahahahaha

    ReplyDelete
  16. nazri: smart kan bro
    jo-blogger: belum lagi

    ReplyDelete
  17. moga kualitinya setanding nama dan design nya..

    ReplyDelete
  18. perghhhhh si lekir memang awesome

    ReplyDelete
  19. tertarik ngan model yg diri tepi tu boleh x.. haha

    ReplyDelete
  20. aizamia3: yezaaaaaaaa.
    dwaty: sangat2 cool

    ReplyDelete
  21. maszmadi: muakkkakakka, bleh2

    ReplyDelete
  22. eeeeeeeee suka yg lekir tu !! :)

    ReplyDelete
  23. sutera kasih: cantik kan design kereta2 nie

    ReplyDelete
  24. waaa..smkin btmbh2 koleksi malaysia..good job..

    ReplyDelete
  25. Fasihah: huhu, design lama tue
    Eyanz: yes bangga jadi warga malaysia

    ReplyDelete
  26. cantik... tp sekadar prototaip je laa ni...

    ReplyDelete
  27. Tak dapat Kasturi dapat Lekir pun ok la.... ;D

    ReplyDelete
  28. Roslan: hehehe ok la tue
    wahida: mcm bukan je

    ReplyDelete
  29. suker lekir...smart..!! tapi kalau untuk i sekarng..lekiu ar sesuai..;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum