Campaigns

May 7, 2012

Majlis Perkahwinan BFF

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah walaupun hujan pagi ini
Anum selamat sampai office seperti biasa....
Kawan2 dah sarapan? Anum pagi ini makan
nasi lemak.. so hari ini Anum agak bz nak siapkan
beberapa tugasan .. pagi ini just nak share
entry pasal BFF anum kahwin last weekend
Pertama kali anum pergi majlis org Melaka.
Sambutan majlis perkahwinan agak berbeza dgn negeri2 lain
 Anum datang persandingan sebelah malam...
Di melaka persandingan akan dibuat 2 kali
iaitu sebelah malam dan siang...
upacara majli sangat2 meriah..
gambar pun hanya ini sahaja yang sempat snap
pengantin tersangat la bz...
anyway tahniah lyn.. now dah bergelar Puan ok...

Share:

32 comments:

  1. :) nice....

    giliran anum akan menjelma bila?

    ReplyDelete
  2. org melaka kalo wat kenduri kawen... memang meriah....

    ReplyDelete
  3. cik moon: syok kan
    Lubly: hihi

    ReplyDelete
  4. hihihi..saya pun org Melaka..wedding kt melaka mmg lain dr yg lain.. :)

    ReplyDelete
  5. muka ur fren mcm noraniza idris pow ader...tang pp gerammmm

    ReplyDelete
  6. Mrs.Eady: huhu, cute kan
    sue: best kan sis

    ReplyDelete
  7. Lady Ayu: huhu, kalau dia baca kembang nie

    ReplyDelete
  8. wahh bersanding siang malam,meriah!

    ReplyDelete
  9. slmt pengantin baru BFF anum...

    hari ni nk p amik hadiah awk di pjbt pos. haritu tkde sapa kat umah ;D

    ReplyDelete
  10. kat sabah pun ada yang buat siang dan malam...

    ReplyDelete
  11. pernah pi kenduri kahwin kat melaka tapi buat kat dewan, yang betul2 tradisional x penah pi lagik.. mesti meriah kan sanding memalam, sejuk jerk..

    ReplyDelete
  12. cik farizam: thanks.. adiah x sebera
    dwaty: meriah kan

    ReplyDelete
  13. Selamat pengantin baru buat yr fren.

    ReplyDelete
  14. mmg pkahwinan kt melaka sgt meriah

    ReplyDelete
  15. selamat pengantin baru buat kawan sis anum ;)

    ReplyDelete
  16. Titisan Hujan: ye la first time anum pergi
    fiQ'Ra: thanks dear

    ReplyDelete
  17. lepas nie mesti giliran anum plak nie...
    :)

    ReplyDelete
  18. huhu....bila la cik en nk tawen ni

    ReplyDelete
  19. meriah eh wedding kat sana.. tahniah buat bff anum.. semoga berbahagia dunia akhirat...

    ReplyDelete
  20. mesti letih kan bersanding 2 kali...huhu

    ReplyDelete
  21. sis lagi berseri kowt.. hehehhe

    ReplyDelete
  22. wow puith kelabu... memang busy la pengatin nak bersanding siang dan malam.. nak kawin kat melaka juga la macam ni.. hehe..

    ReplyDelete
  23. eitan: hihihi
    Hanis: thanks sis

    ReplyDelete
  24. Papa Mifz: but stay meriah kan
    hyz: muakkkakakka

    ReplyDelete
  25. Cik Kay: hahahhaha, larat ke tue?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum