Campaigns

May 15, 2012

Anak perempuan Arnold Schwarzenegger

Assalamualaikum semua
Hari-hari yang Anum lalui sangat la bz
Bz ngan keja menimbun (keja sek)
Adoi pening kepala, lagi nak dekat final
lagi banyak assignment yang menambah
Pagi ni Anum nak share entry anak salah seorang
Hero yang popular .. jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07

cute kan...
saje je Anum letak entry nie sebab.. x sempat nak buat entry lain..
enjoy.

Share:

32 comments:

  1. lawa2x.... macam yang tuan punya blog jugak....

    sibuk sangat tak pee... untuk masa depan yang lebih baik...

    ReplyDelete
  2. cntik..tp ada yg namapk muda, ada nmpk berumur..hihi

    ReplyDelete
  3. cute ank dia...tgk bapk lah kan..heee

    ReplyDelete
  4. cute nye dia...

    *annum : tq for the hadiah...dah makan cekalat snikers...nyum2....

    ReplyDelete
  5. anak dare dah anak die ek...cun..nanti tak lame lagi mesti pemes gak jadi selebriti..:)

    ReplyDelete
  6. Lia: cute kan
    kazman: thanks sudi memahami

    ReplyDelete
  7. edura: hehe :)
    mrs.eday: ye betul

    ReplyDelete
  8. aizamia3: comel kan
    nuyui: ye s wajah yang sgt matang

    ReplyDelete
  9. elin: ye betul,
    cikmot: ye la kan.. cuma nampak mcm kecik2 je

    ReplyDelete
  10. cik farizam: most welcome dear
    aty: ye la.. tapi rasanya anak dia lowprofile skit

    ReplyDelete
  11. ooo..ada anak pompuan dia ni..

    ReplyDelete
  12. ehh cantikla anak2 pompuan dia

    ReplyDelete
  13. fieda: yes..
    amiey lee: comel kan

    ReplyDelete
  14. like mom like doter
    muka sebiji mak dia

    ReplyDelete
  15. Lady Ayu: hehe betul tue sis

    ReplyDelete
  16. slm anum..
    sihat ye...? ;)
    cute ank dia eh..tp arnold tu still nampak mcm muda lagi..hehhehe

    ReplyDelete
  17. intan: ye la comel kan, dia stay bertenaga dan nampak muda tue

    ReplyDelete
  18. sy pon bizi sgt skang anum..x smpt nk hupdate selalu..

    ReplyDelete
  19. Rina: sama la situasi kita kan :)

    ReplyDelete
  20. mcm budak bapak eh.cun macam model

    ReplyDelete
  21. sory typo error.mcm muka bapak dia.

    ReplyDelete
  22. ct shah: hahahhahha, apa daaaaaaaaa

    ReplyDelete
  23. sape ni? huhu.. tak kenal... :(

    ReplyDelete
  24. cik kay: ermmmmmmmm
    Amanina: yes

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum