Showing posts from May, 2012Show all
Eye of the Sahara
Pin it

Assalamualikum semua Lama rasanya x update Blog Bz ngan keja sekolah yang menimbun ditambah plak ngan nak final exam hari ini just nak jak kawan2 layan gambar jom layaaaaaaaan  01  02  03  04  05 Penemuan indah ini ialah ketika saat pertama satelit dilancarkan.

Read more
Tiada Duka Yang Abadi
Pin it

Lirik Lagu Opick - Tiada Duka Yang Abadi Tiada duka yang abadi di dunia Tiada sepi merantaimu selamanya Malam kan berakhir, hari kan berganti Takdir hidup kan di jalani Tangis dan tawa nyanyian yang mengiring Hati yang rindukan cinta di jalan-Mu Namun ku percaya hati meyakini Semua akan indah p…

Read more
Kanak-Kanak
Pin it

Assalamualaikum semua Dah sarapan? Minggu ini adalah minggu yang bz buat Anum So sebelum Anum membzkan diri Jom kita layan artikel kanak-kanak nie.. hehhehhehehe  01  02  03  04  05  06 siap ada surat perjanjian.. hebat...

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #15
Pin it

Assalamualaikum semua Bestnya kalau hari ini hari cuti Semalam hujan lebat sangat2.. Pagi tadi nak bangun dah malas hehe, hari ini x tau nak tulis entry apa so mcm x jadi spontaneous la nie.. ok pagi nie nak ajak kawan2 tengok Rumah moden di Korea Selatan Jom kita layaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05…

Read more
Wordless Wednesday #30
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description  01  02  03  04 Ha amekaw! Bagi y…

Read more
Anak perempuan Arnold Schwarzenegger
Pin it

Assalamualaikum semua Hari-hari yang Anum lalui sangat la bz Bz ngan keja menimbun (keja sek) Adoi pening kepala, lagi nak dekat final lagi banyak assignment yang menambah Pagi ni Anum nak share entry anak salah seorang Hero yang popular .. jom kita layaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07 cute …

Read more
Wordless Wednesday #29
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description  Bznya Anum nak siapkan banyak benda …

Read more
Proton Pahlawan Concept
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat pagi .. dah sarapan? Pagi nie Anum rasa macam x sedap badan Nak makan pun x ada selera... Tekak pun dah sakit.... oooooooo Tidak jauhkan lah daripada Demam..... Ok jom kita layan gambar2 proton..  Pronton Tuah  menarik  Pronton Jebat  gempak gak...  Pronton Kasturi  te…

Read more