Apr 18, 2012

Wordless Wednesday #27

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
 01
 02
03
Apa nak buat kalau kita confused
dalam membuat keputusan
untuk masa hadapan kita.
Share:

42 comments:

  1. salam anum..
    hehehe...ape yg confius sgt tu anum..

    ReplyDelete
  2. Shima ter confius sama dh ni..

    Apa kes ni anum?

    ReplyDelete
  3. Mrs.Eady: hehehe,
    intan: tue la

    ReplyDelete
  4. jgn confused2..insyaAllah, ade petunjuk tu nnt...hehehehe (confused jugak sbb xtau psl ape kah ini..hahaha)

    ReplyDelete
  5. jangan konpius2 ok... relax tarik nafas.. jom kita minum dulu...

    ReplyDelete
  6. j0m kita confused secara beregu anum..wuu

    ReplyDelete
  7. cho zila: yes kita minum dulu
    Lubly: moh2

    ReplyDelete
  8. wahida: done...but belum ada petunjuk

    ReplyDelete
  9. ape yg confuse ni.. xtau nk wat keputusan ke :)

    ReplyDelete
  10. confius ea? tenangkan diri dulu... kumpulkan maklumat tentang perkara yang kita confius tu.. doa minta pertolongan Allah tunjukan jalan penyelesaian.. :)

    ReplyDelete
  11. salam..

    duduk dan rehat sekejap.bila tenang, mulakan langkah kembali :)

    ReplyDelete
  12. solat istikharah...

    mudah2han.. Allah memberi petunjuk.. dan memudahkan anum membuat keputusan..

    ReplyDelete
  13. buat perbandingan...mintak sedikit pendapat...pohon petunjuk Allah SWT...

    ReplyDelete
  14. banyak sgt kompius ni........jup nak try kompius gak lah hehe

    ReplyDelete
  15. syira: akan cuba , anyway thanks
    cikmoon: thanks sis

    ReplyDelete
  16. Papa Mifz: insyaallah
    c'axoera: hehehehe, sama2 pening

    ReplyDelete
  17. I'm not confused. I'm just well mixed.

    haha!

    ReplyDelete
  18. aduhh... saya pun confius nak komen apa... haaa3x...

    ReplyDelete
  19. anum kompius apa tu? banyak2 berdoa moga Dia beri petunjuk yang terbaik ;)

    jangan malu untuk minta pada Pencipta kita..

    ReplyDelete
  20. berdoa n berserah pada yang Esa boleh selesai kut, insyaallah

    nape ni? konfius pasal ape ni anum?

    ReplyDelete
  21. gedek: terbaik uncle
    kazman:hahaha

    ReplyDelete
  22. Pinky MoMMa: insyaallah sis
    sunah: :) senyum je kan

    ReplyDelete
  23. maszmadi: hehehe, tawaran kerja

    ReplyDelete
  24. cari jalan supaya tak confius lagi.^__^

    ReplyDelete
  25. klu libatkn ms depan eloklah istikharah ;)

    ReplyDelete
  26. Azhafizah: yezaaaaaaaaa
    mama_umar: insyaallah

    ReplyDelete
  27. Fyda: ye la manusia kan selalu konfius
    Bui: hahhaa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG