Campaigns

Apr 13, 2012

Suasana UTM

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum lmbt update
sebab banyak keja kat office..
so just nak share gambar
semasa dalam kelas..
Bukan senang nak jadi part time student nie
apa-apa pun UTM tetap dihatiku.. :)
Jom layaaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
Enjoy............
Share:

44 comments:

  1. wahh.. adik2 manisss ni nampak hepi je.. :)

    ReplyDelete
  2. rindu plak zaman belajar dulu hehe

    ReplyDelete
  3. :) hehehe...nicelah...dah lama tinggal zaman belajar ni

    ReplyDelete
  4. Mrs.Eday: yezaaaaaaa enjoy.
    Lia: hehehe

    ReplyDelete
  5. Edura: menjulang study
    mynameismy: best kan..

    ReplyDelete
  6. azam: hehehe.. part time je bro
    nuyui: :)

    ReplyDelete
  7. time study mmg best... enjoy je ngan kengkawan...

    ReplyDelete
  8. teringat zaman belajar dulu.. rindu la pulak.. tpx rindu zaman buat assignment & exam.. hihihi

    ReplyDelete
  9. buat PJJ ker ni
    ingtakn full time study
    ganbare

    ReplyDelete
  10. muka muka student senang hati ngeh ngeh ngeh walauponnnnn assignment banyak huhuhu..

    hati mau ceria kan num ;)

    ReplyDelete
  11. wah best nyer ada member yang happy go lucky..

    ReplyDelete
  12. rindunya zaman belajar dulu2...huhu...

    rindu nak kena buat public speaking...haha...

    ReplyDelete
  13. ni mesti pensyarah takde erk???

    ReplyDelete
  14. masing2 ceria jer muko kwn2 tuh kan...yer la dapek masuk blog kan...hehe

    ReplyDelete
  15. W/p byk assignment tp masih seronokkan sbb ramai kwn2 study.

    ReplyDelete
  16. msred: yezaaaaaaaa..
    zana:ye la kan part time student kan....

    ReplyDelete
  17. lady ayu: pjj je sis
    cinta zulaikha:hihi

    ReplyDelete
  18. pinky momma: betul2 kena ceria
    adando::)

    ReplyDelete
  19. cik kay: betul2 motivasi diri
    wahida: yuhooooo takut tue public speaking

    ReplyDelete
  20. dwaty: huhu
    papa mifz: muakkakkaka glem kejap

    ReplyDelete
  21. anim: hahahaha
    mama_umar_maryam: yezaaaaaaaa

    ReplyDelete
  22. nazayiena: betul2.. kawan2 la keseronokan pjj
    say to easy: hahhahaha

    ReplyDelete
  23. saye ingat lepas ni pon nak buat part time study...tapi bukan sambung master..may be nak amik bidang kemahiran...hurrmm..harap segigih Anum..;)

    ReplyDelete
  24. anum...gamba kawan anum yg pakai tudung putih tu nama nya apa?

    takut salah org...tp muka mcm kwan sekolah ecah...haha..

    ReplyDelete
  25. bes plak tgk gmbr dlm kelas ni... :)

    ReplyDelete
  26. aty: insyaallah, di mana ada usaha, di situ ada kejayaan
    cik ecah: shazana mat zin..

    ReplyDelete
  27. sutera kasih: :)
    puanstoberi: hehehe, happy

    ReplyDelete
  28. takpe buat 2 in 2.tapi kene pandai bahagi masa keje n study..All the best ye..teringat zaman study..seronok!

    ReplyDelete
  29. selamat petang.
    anum, jom noin segmen ni, nak?


    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum