Campaigns

Apr 26, 2012

SPONTANEOUS THURSDAY #14

Assalamualaikum semua
Hari ini catat rekod Anum smp
Office jam 7pg, sebabnya dah terjaga jam 4pg
lepas tue x leh tido dah, perut meragam hari ini
so ulang alik toilet je la.. adoi penatnya..
apa la yang Anum salah makan semalam..
Mak tolooooooooooong....
 01
sakit.....
Share:

61 comments:

  1. Mrs.Eady: sakitnya
    nuyui: uik sama ke yui

    ReplyDelete
  2. adoi.....munim teh ye... Insyaallah baik la tu

    ReplyDelete
  3. makanlah pil chi ki teck un..hihihi..mg cpt sembuh yer

    ReplyDelete
  4. anum mkn apa nieh..kalu lebly dh mc pun..

    ReplyDelete
  5. Apalah yg anum makan smlm... Take care dear...

    ReplyDelete
  6. azam: thanks bro
    izan: insyaallah

    ReplyDelete
  7. Lubly: tue la.. penat dah nie
    shima: thanks sis

    ReplyDelete
  8. perut pokcik eddy ari2 meragam...heheheh...

    ReplyDelete
  9. seksanya kalau perut sakit.nak buat kerja pun xde mud

    ReplyDelete
  10. eddy: hahahaha
    edura: ye la...

    ReplyDelete
  11. jaga diri yer... skrg sakit lagi ker?? harap semuanya cepat ok :)

    ReplyDelete
  12. siannye bby tu..smpi tetido sakit perut..hehhehe
    intan pun klu senggugut smpi guling2..
    so anum..sbr ye..mkn la pil cheketeon..spell betul ke haa??hhehe

    ReplyDelete
  13. Ros: ye la, penat dah ulang alik nie
    intan: hahahha, tue la.. sakitnya sis

    ReplyDelete
  14. apa lah yg ko mkn semlm num...

    ReplyDelete
  15. memang tak seronok kalo sakit perut.. nak buat kerja pon susahkan..

    ReplyDelete
  16. cute mum: ye la sis. semua dah x kena

    ReplyDelete
  17. kadang² angin pon boleh jugak buat sakit perot.. :)

    ReplyDelete
  18. sang ratoo: ye la kan,.. sis..
    sutera kasih: mybe la sis

    ReplyDelete
  19. p/s: eh,yerke anum/.hihi,diala senior yui dlu.. lama dah xjumpa tu..

    ReplyDelete
  20. nuyui: la ye ke.. hehhe.. kecik je kan dunia nie..

    ReplyDelete
  21. anum - samala akak pun duk ulang alik toilet nih

    ReplyDelete
  22. sweetnyer pic last tu.. anum sampai gitu ker kat toilet.. hehe

    ReplyDelete
  23. mmg sweet gambor last tu..anum pun camtu erk...?heheheh

    ReplyDelete
  24. pg td anum duk cmtu ke? hehehe kul 4pg mesti ngntuk...

    ReplyDelete
  25. amiey lee: sama la kita sis
    maszmadi: yup sis... penat wow

    ReplyDelete
  26. fieda: hahahha yezaaaaaa'
    cik farizam: ye la farizam...

    ReplyDelete
  27. ckj pun kurang senang bila sakit perut.. huhu..

    ReplyDelete
  28. Cik Kay Jue: ye la x senang duduk dibuatnya

    ReplyDelete
  29. anum yg kecik molek lgi chumell orgnyee..En Suami sye pun pgi ni ulang alik ke toilet..ermm kesian plak nengoknye..ermm hope cpt sembuh perut tu ye..tke cre sis!!

    ReplyDelete
  30. ZSqueenbee: hehehe, tue la dia.. salah makan kot
    thanks

    ReplyDelete
  31. ni petang2x gini dah baik ke belum perut tu lagi... haaa3x.... lawak la gambar budak kecik tu...

    ReplyDelete
  32. semoga skrg nih dah elok la sakit perut tu yer...:)

    ReplyDelete
  33. nice quotes dear...

    semoga cepat sembuh yer anum.. take care yer..

    ReplyDelete
  34. Semoga cepat sembuh!Ni mesti tak sabar nak cuti ni.huhu

    ReplyDelete
  35. MESTI ADA SALAH MAKAN NI..KALAU TAK BAIK JUGAK CEPAT2 G KLINIK

    ReplyDelete
  36. sepi jer ANUM... cuti or masih sakit peyut... hehehehe

    happy labour day...

    ReplyDelete
  37. alaaa...cian ni..sdh ambil ORS ka sis?hope sdh sembuh la skrg aa...

    ReplyDelete
  38. Hahaha... pic last tu mmg x boleh blah :)

    ReplyDelete
  39. klu perut meragam ni mmg nak buat apa pun rasa tak selesa kan.. :)

    ReplyDelete
  40. kazman: hehehe, belum
    papa mifz: ermmmmmmmmmm :)

    ReplyDelete
  41. zana: thanks
    airaniez: yezaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  42. Bui: mybe la sis
    mama_umar: baiklah

    ReplyDelete
  43. Lidia: thanks
    Amanina: thanks

    ReplyDelete
  44. ms red: belum..hehe
    c'axoera: hahhahha

    ReplyDelete
  45. dwaty: cuti time
    saiazuan: yes

    ReplyDelete
  46. Eyanz: baiklah
    Cik Shinju: hahhahaha

    ReplyDelete
  47. Raz: tue le
    Lia: ye la spoil mood

    ReplyDelete
  48. alamak...sengugut ke...cirit birit..hehe

    ReplyDelete
  49. alolo..ciannye dia..comella tndas bdk tu..siap ade meja lg..hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels