Campaigns

Apr 19, 2012

# SPONTANEOUS

SPONTANEOUS THURSDAY #13

Assalamualaikum semua
sejuknya kat office..
pagi-pagi dah hujan..
bestnya kalau time cuti hujan cm nie
ok jom kita layan entry pagi nie
 01

52 comments:

  1. hehe! nice quote anum !

    :) hehe. ibah tau, kalau time cuti hujan2 .. meti sedap tido kan! kan!

    ReplyDelete
  2. Noor Adibah: ye betul, pandai pun tarik selimut kan

    ReplyDelete
  3. kat sini cerahh..


    ya betul-betul..kalau kita yg asyik ckp x bestla plak kan

    ReplyDelete
  4. :) nice....nak jugak...ada no tepon...HAHAHA

    ReplyDelete
  5. Rina: hehehe..
    azam: hahahhaha,

    ReplyDelete
  6. hdp lebih bmakna kalu kita dpt mendgr luahan hati kita..

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan + follow ur blog

    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. sweet nye gambar ni...hahaha gambar cmni pon sweet.....belakang kertas tu ada no phone ke????heheh

    ReplyDelete
  9. wah...nice quote...amoy apa user name anum ea..x nmpk la dlm list friend amoy..

    ReplyDelete
  10. salam...

    kat sini panas terik ni ;)


    bagus idea ni, boleh cuba ni..mesti suami suka ;)

    ReplyDelete
  11. Cik Farizam: hahaha, thanks i will follow u back, thanks
    Amoy: satanicsoap.. haha

    ReplyDelete
  12. Syira: betul2....
    dwaty: luv u too :)

    ReplyDelete
  13. wah, nak buat cenggitu jugak lah.. hehe

    ReplyDelete
  14. owh dah nampak...igtkan nama nya anum tadi..hehe tq,,

    ReplyDelete
  15. maszmadi: best nie.. :)
    amoy: hahaha, nama samaran

    ReplyDelete
  16. QUOTE YG PERTAMA TU AGAK MENAKUTKAN..BAYANGKAN SOMEONE TU TAU 'EVERY SINGLE DETAIL' PASAL KITA..EIII,TAK NAK CAMTU..RIMAS..HAHAHA

    ReplyDelete
  17. dah follow u...my name dlm blogspot tak sure la apa...fasz rasnya...or CIK FARIZAM.... tkde gambar rasany ...cer anum cek

    ReplyDelete
  18. Cik FariZam: la ye ke.. jap nak check...

    ReplyDelete
  19. ala harap der kawan yang pay attentionkan..

    ReplyDelete
  20. anum i love u... hahahahahah ;)
    take gud care anum..
    jgn noty2 yaa

    ReplyDelete
  21. cho zila: best kan
    intan: love u too, thanks

    ReplyDelete
  22. satu keping kami dah koyakkan... haaa3...

    ReplyDelete
  23. Raz: yes.....
    c'axoera: hahahah

    ReplyDelete
  24. Papa Mifz: thanks
    Azhafizah: yes... really sweet

    ReplyDelete
  25. Begitulah sepatutnya seorang kwn yg sentiasa ambil berat.

    ReplyDelete
  26. dah lama tak singgah kat sini dan jugak blog rakan2 yang lain.. :(

    ReplyDelete
  27. aizamia3: hihihi....terima kasih sudi singgah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/