Campaigns

Apr 9, 2012

# Suka-suka

Rumah ala-ala Flintstone di Malibu yang akan dijual

Assalamualaikum semua
apa khabar? macam mane ngan weekend semua?
Anum macam biasa la bz ngan kelas
hehe. x de xtvt menarik pun...:)
so pagi nie Anum nak share gambar rumah untuk dijual...
siape nak beli?
jom kita layaaaaaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
Rumah ini adalah kepunyaan pelakon Dick Clark. Dia kini berusia 82 tahun dan bercadang untuk menjual rumahnye di Malibu ini yang seakan-akan rumah kartun Flintstone. Rumah ini terletak di atas bukit yang curam dan ia kini dijual pada harga USD 3.5 Juta.
Bestnya kalau Anum dapat rumah nie :)

44 comments:

  1. alamak mahal nyer...teringin nak ddk rumah mcm nie :)

    ReplyDelete
  2. gile cantiknya.....

    bestnya kalau dapat kat saya

    ReplyDelete
  3. wow! very style la rumah2 ni..
    jom beli :)

    ReplyDelete
  4. nuyui: yes
    azam: sama la ... best kan kalau dapat umah mcm nie

    ReplyDelete
  5. kecik2 dulu pernah berangan nak hidup dalam zaman flinstone,,haha..comey jek memasing..

    ReplyDelete
  6. kecik2 dulu pernah berangan nak hidup dalam zaman flinstone,,haha..comey jek memasing..

    ReplyDelete
  7. mmcm best jerk umah tu, tp mcm takut gak, jauh dari orang kan..

    ReplyDelete
  8. cantik, klau beli ni basuh kaki ja la kan.. x yah deco2 dh

    ReplyDelete
  9. Diana: comfirm cute je...
    Cik moon: tau x pe

    ReplyDelete
  10. maszmadi: best sis, kalau kaya pasang semua sistem keselamatan
    Nureen: tau xpe

    ReplyDelete
  11. USD 3.5 Jutaaa... ayaakkk... kerja sampai pencen pun tak dapat kumpul duit sebanyak tu...

    ReplyDelete
  12. Kazman: ye la berangan je la

    ReplyDelete
  13. Best gak dapat rumah cam gini... confirm leh kongsi ngan rimau bila tidur memalam

    ReplyDelete
  14. uishh, sama cam dlm ceta tu r....hehhe

    ReplyDelete
  15. sutera kasih: ye betul.. leh la anum pergi kan
    nazri:hahahhahaa

    ReplyDelete
  16. cinta zulaikha: hahaha
    mama: sama la sis

    ReplyDelete
  17. wah..sebijik la umah zaman batu..

    ReplyDelete
  18. Wah..sangat2 unik...naak..tp mahal sgt2 tu :)

    ReplyDelete
  19. fieda: best nie
    jahidih: tau xpe.. tgk je la

    ReplyDelete
  20. Ni bukan budak je suka umah camni ni, mak budak pun suka ni.... Mesti best....

    ReplyDelete
  21. Bestnya rumah ni! Macam org purba kala da. Teng0k harganya, mau fikir berjuta kali ni. Hehe

    ReplyDelete
  22. awesome betul design dia kan..kalaulah ade kat malaysia ni mesti jakun habis.

    ReplyDelete
  23. msred:best kan msred
    siti kektus: tau x pe.. kalau duit berlebih best

    ReplyDelete
  24. Azhafizah: comfirm
    nazayiena: betul2

    ReplyDelete
  25. dear, jom kita p cri umh ni..kita bli..hahaha..bestnyeee..mse pencen duk rehat kt cni je..hahaha

    ReplyDelete
  26. curam bukit ? hoho cancel nk beli ;)

    ReplyDelete
  27. dapat bermalam sekalipun jadilah...

    ReplyDelete
  28. mahalnye...

    Yun x suka umah camni...
    mcm gua...hehehe

    ReplyDelete
  29. zsqueen: jom2
    bui: ye la sis

    ReplyDelete
  30. cik gugu: hahahha, best nie
    dwaty: betul2

    ReplyDelete
  31. cik shinju: best sangat unik

    ReplyDelete
  32. Taufiq: yezaaaaaa
    Zana: unik kan :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/