Campaigns

Apr 24, 2012

Pokok tua yang hidup di tembok

Assalamualaikum semua
selamat pagi
x sabar rasanya nak tunggu hari jumaat
sebab jumaat anum cuti panjang sampai selasa
yahooooo nak balik kg...
ok pagi ini nak ajak layan pokok yang sgt unik
jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
kalau dah macam nie comfirm susah nak buang nie...
sebab akar dah melekat kat tembok...
Share:

50 comments:

  1. wahhh..menarik..
    klu rumput..blh la cabut smpi akar kan..ni pokok tua..adoiii..hehe
    slm anum..selamat bcuti x lama lagi ye..enjoy!!!

    ReplyDelete
  2. intan: w'salam.. hai intan..
    tue la nie akar comfirm susah kan
    mrs.eady: cantik kan

    ReplyDelete
  3. bahaya plak if rendang gituew takut jatuh atas keta org plak...cantek2 mmg la but if angin kuat bahaya!

    ReplyDelete
  4. eee macam takut plak tengoknye... boleh mengundang bahaya tu..

    ReplyDelete
  5. Lady Ayu: ye la kan... takut tumbang je tapi selalunya akar dia kuat
    nuyui::)

    ReplyDelete
  6. maszmadi: hehehe, x la kot, kuat nie

    ReplyDelete
  7. hehehe...cantik tau...tapi macam berhantu je...HAHAHA

    ReplyDelete
  8. subhanallah....

    slmat bercuti anummmm....ada apa2 ke cuti panjang ni???hehehe

    ReplyDelete
  9. cik farizam: thanks... hehehe nak balik kg.. insyaallah nanti lps anum bercuti anum pos hadiah ya

    ReplyDelete
  10. agak horror akar pokok tu huhu

    ReplyDelete
  11. susah nak dapatkan pokok macam ni, cer try tanam .... :)

    ReplyDelete
  12. gmbr last tu mcm seram la pulak.. tergantung jer pokok tu.. hihihi

    ReplyDelete
  13. gmbr last tu mcm seram la pulak.. tergantung jer pokok tu.. hihihi

    ReplyDelete
  14. Hasrulhassan: hehehe, comfirm x hidup kalau anum tanam
    zana: hehehe, kalau tercabut habis la

    ReplyDelete
  15. sangat unik...tapi kalo malam2 lalu sensorang bawah pokok dlm pic no 2 tu a bit scary jugak la...haha

    ReplyDelete
  16. tanah dah xde...so pokok tu kena fikir cara lain utk hidup

    ReplyDelete
  17. macam pokok ara.... cuma tak de jurai2x jee...

    ReplyDelete
  18. pokok cenggini nmpk mcm lain dr yg lain...;)

    ReplyDelete
  19. Pink Tulip: betul2 sangat takut kan
    redza: yezaa.. pandai kan pokok nie

    ReplyDelete
  20. kazman: ye la kan... cantik
    cik ecah: betul la unik

    ReplyDelete
  21. nie memang spesies yg tumbuh menumpangkan...

    ReplyDelete
  22. mcm mana pokok tu boleh tumbuh kt situ ekkk

    ReplyDelete
  23. dh sebati pokok tu dgn tembok...mmg susah nk cabut nanti dgn tembok habis pecah..

    ReplyDelete
  24. BAIK BIARKAN SAJA UTK KUATKAN STRUKTUR BANGUNAN TU

    ReplyDelete
  25. Nazayiena: yezaaaaaaa
    Ijah: tue la

    ReplyDelete
  26. sutera kasih: akar mancalar
    fieda: ye la kan susah nak buang dah

    ReplyDelete
  27. Bui: yezaaaa..pandai sis
    Adando: unik

    ReplyDelete
  28. cantiknya kalau ade pokok yg melekat kt tepi dinding rumah saya..hehehehe

    ReplyDelete
  29. selamat siang sahabat..

    sedikit berbagi inspirasi siang...

    "belajar dari filosofi semut:
    sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
    sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

    sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

    mari berbagi semangat serta senyum terindah kita untuk meyambut siang yang meski panas tapi kita tetap dingin dengan hati kita yang penuh dengan cinta sesama saudara..^^
    kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  30. wah bestnya dia nk balik kampung hihi


    sy teringin la nk tanam pokok yg melekat kt dinding camni..tp x nak ar pokok saka camni..agak scary hehe

    ReplyDelete
  31. Sue: sangat unik kan sis
    Out Bound: thanks for sharing

    ReplyDelete
  32. Rina: hehehe, lama x balik kg.,

    ReplyDelete
  33. cantik tapi risau jugak dibuatnya tiba2 tumbang wuwuwu...

    ReplyDelete
  34. Hanis: betul la kan.. rasanya x kot

    ReplyDelete
  35. sampai mcm tuh sekali pokok tuh yer...

    ReplyDelete
  36. pelik nye pokok ni...tkut plak nengoknya...huhu...best la dpt blik kg... :)

    ReplyDelete
  37. papa mifz: unik kan
    Eddy: yahooooooo

    ReplyDelete
  38. betapa kuatnya azam mereka nak hidup kan...kat batu pun boleh!

    Adakah azam kita sekuat mereka(pokok).. hmm kena tanya sama pokok lah jawab nya

    ReplyDelete
  39. blogtilldrop: hehehe, mybe la

    ReplyDelete
  40. huhu..boleh kerat pokok je laa.. klu akar.. mmg susah laa..

    ReplyDelete
  41. kat Cambodia banyaklah pokok gini..

    ReplyDelete
  42. cik moon: susah dah nie....
    c'axoera: ye ke.. uniknya

    ReplyDelete
  43. wah... mesti da berabad pokok ni ada kat situ..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum